Prodat Vila, Řím, Řím, Itálie, Via della Caffarella

Prodat - Cod. 23849

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 258 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: -1,0,1,2

Villa vysokou hodnotu historický, archeologický a Monumental. Tato nemovitost se nachází v parku, cca 9.200 m2 s přístupem od Via della Caffarella prochází Via Appia Antica.
Realitní portfolio je ovlivněna přítomností archeologická památka se skládá z několika místností s přilehlými zařízení služeb vztahujících se k Imperial éry vila, která prošla několika etapami použití s ​​renovací přes tři století, od druhého do DC IV.
V tomto komplexu ve středověku to bylo si uvědomil, že opětovné použití zdiva Casale Roman vyvinutý zvláště vysoký se třemi přízemí.
Imperial Villa se skládá z několika místností v současné době nedefinovatelných, ale určitě víc než 10, které odpovídají suterénu středověkého statku, jíž bylo dosaženo schodištěm se datuje do té doby a dodnes je dochována a vyznačuje tím, opětovné použití materiálu starobylé budově. Římské hradby, částečně pohlcen těmi středověkými, rozvíjet alespoň do prvního stupně nad zemí (v přízemí).
Budova Technika používaná naznačuje alespoň dvě fáze života dávných staveb: opera vyznačuje síťovaný s ozubením a výztuhami v rozích cihel, pocházející z druhého století. DC a cihel a malty rocorsi dalších opakovaných použití staršího materiálu pocházející z třetího století. D. C..
Všechny pokoje jsou pokryty s valenou klenbou, že pouze ve dvou z nich, stále ještě částečně zachovalé původní strukturu, která v průběhu let byl odstraněný konsolidační práce prováděné od počátku 70. let.
Mimo samotného jádra vily jsou dvě další důležité spotřebiče. Cisterny pro přívod vody určené ke spotřebě bytu cca 13 m vnější průměr, v současné době vztahuje zvedl artefakt dosáhl v první polovině roku 900.
Ve stěně podél Via Appia udrží zdivo tunel s valenou klenbou, se zdá být pozůstatkem pohřbené struktury dnes a jsou určeny k použití do lázní, jak vyplývá z prostoru pro skromné ​​velikosti stále existuje.
Realitní obsahuje: Hamlet středověkého období; Budova dvoupodlažní použít jako garáž v přízemí a v prvním patře jako byt; Cisternová římské éry s převislou struktury bydlení; opěrný skleníku použití; přístřešek pro skladování; přístřešek pro skladování; Tank na sběr vody, grilování Fornocon; kovový altán, voliéra železa cca 96m2 a řadu zahradního nábytku.
Všechny nemovitosti podléhá omezením krajina a archeologické.

Nákup prostřednictvím SOUDNÍ AUKCE:
Datum prodeje 11.11.2014
Základní cena € 5,250,000.00
3. pokus prodat
Možné vidět uvnitř budovy - snad s kupní hypotéky - finanční pomoc - Technická pomoc (městský situace, katastrální a restrukturalizace) - právní a notářské - Odborníci specializující se na oblast se připojí vizí majetku na klíče.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB