Prodat Vila, Cerveteri, Řím, Itálie, via dei casaletti 23

Prodat - Cod. 43287

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 420 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 3

ENERGETICKÉ VYBAVENÍ: internet a Wi-Fi, regulovatelné vytápění pro každé patro, fotovoltaika, termočlánky, kondenzační kotel, termokrb, energetická třída: C, státní pobídky do roku 2029, tedy bez nákladů na energie.
POPIS (renovovaný v roce 2009)
Nemovitost se rozkládá na dvou nadzemních podlažích a suterénu, římské zábradlí na oknech a pancéřové dveře. Vše vyrobeno s jemnými povrchovými úpravami.
První patro - s 8 m2 balkonem, rozlehlým horizontem s výhledem na moře, pracovnou, dvoulůžkovou ložnicí a koupelnou.
Přízemí – 1. přímý PŘÍSTUP na 60 m2 zastřešené patio a 900 m2 nekryté parkoviště, společenská místnost s krbem, pokoj pro hosty, zařízená jídelna, koupelna, apartmá s verandou a vnitřní koupelnou, bezbariérově vybavené.
Suterén – 2. přímý PŘÍSTUP do parku a garáže, termokrb, příprava na druhou kuchyň, koupelna, třílůžkový pokoj a dva pokoje pro hosty.
V SOUHRNU obchodní plocha 420 m2, 5+1; pracovna, obývací pokoj + třílůžkový pokoj, kompletní kuchyně + příprava na druhou kuchyni; 4 koupelny; 2 krby; třígaráž, velké venkovní parkoviště 900 m2, prádelna-sklep, půda, technická místnost.
PLEJNICKÉ VYBAVENÍ
Park o rozloze 10 000 m2, ohraničený ručně vyrobeným zábradlím, s videotelefonem, osvětlením a zavlažovacím systémem, stoletými stromy, ovocnými rostlinami a květinami, grilem a pecí na dřevo.
DOBŘE PROPOJENÁ OBLAST s Římem, přístavním letištěm Fiumicino a Civitavecchiou (asi 20 minut), 5 minut od S. Nicola (moře), vybavená všemi službami nezbytnými pro společenský život, 30 minut od prestižního lázeňského centra Stigliano, lázně starověkého Říma.
LETIŠTĚ:
Mezinárodní letiště Leonardo da Vinci: 25 minut
Ciampino CIA: 45 km
VLAKY:
Řím Termini: 40 minut s častými výlety a zastávkami v klíčových bodech Říma.
SILNICE:
Státní silnice Aurelia.
Dálnice Řím-Civitavecchia.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB