Prodat Dům, Pomezia, Řím, Itálie, Via Delle Antille 4, 00040 Pomezia, Roma

Prodat - Cod. 41344

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 2100 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Soukromý prodává rozestavěný majetek v Pomezii (Řím) v oblasti vysokého rozvoje a neustálého rozšiřování.

Oblast v silné a nepřetržité expanzi s různými městskými destinacemi (využití): rezidenční, řemeslné, komerční, turistické ubytování, kanceláře, veřejné nebo veřejného zájmu.
Tato nemovitost se nachází několik minut od centra města Pomezia (několik km od Říma), několik metrů od Via dei Castelli Romani, velmi blízko státní silnice Pontina (SS 148), která spojuje Řím s Latinou, a také via Laurentina, několik kilometrů od nádraží Santa Palomba.
Oblast je charakterizována převážně obytnými a komerčními budovami.
Dopravní dostupnost do této oblasti je vynikající a oblast je dobře obsluhována povrchovou veřejnou dopravou se zastávkou na Via dei Castelli Romani pár metrů od domu.
Všechny služby jsou k dispozici.
Nemovitost ve výstavbě soukromou osobou vhodná pro mnoho použití: Komerční, Hotel, Turistická rezidence, Hospic (Rezidence pro terminální pacienty s rakovinou), Dům s pečovatelskou službou, Dům s pečovatelskou službou pro seniory, Analytická laboratoř, Soukromá škola, Kanceláře, Výroba, Výstava, Prodej, sklad, Other.
Budova má již odzkoušenou železobetonovou konstrukci a rozkládá se na 4 nadzemních a polopodzemních podlažích o celkové hrubé ploše 2 100 m², 420 m² na patro, objem 7500 m³ na pozemku o rozloze 1 500 m² .
Vnitřní volná výška v polosuterénu 4 m, vnitřní volná výška v přízemí 4,3 m, vnitřní volná výška v ostatních patrech 3,15 m.

Soukromé vyjednávání se skutečnými zájemci

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB