Prodat Domek, Řím, Řím, Itálie, Roma

Prodat - Cod. 42244

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 8000 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Toto panství je venkovská vesnice na okraji Říma, 1 hodinu jízdy.

Tato nemovitost se skládá ze 2 apartmánů v 1 nemovitosti.

Pozemek na straně tohoto domu má spoustu pozemků, nahoře bylo plánováno otevření venkovního chodníku, které již bylo provedeno s již zdokumentovanou registrací na plánech v papírech, na boční přední straně plánů v patře. V přízemí je pozemek před domem, sad, garáž a soukromé parkoviště, před tímto domem je prostor můj, před ním také.

Za přístavby byla velká stodola, která byla zbourána, což vede do patrného přízemí.

Toto má schody zvenčí zezadu, které vedou do patra, po stranách, které mají přední a zadní dveře do spodního bytu, byt v přízemí potřebuje nějaké omítací práce uvnitř, které je v současné době nutné propojit a vyřešit, má připojenou elektřinu a vodu, která se používá.

Dům venku je krásný, oba výhledy na kopce a les lze vidět při pohledu přes okna, která klece na pozemek nahoře a dole, všechny strany, jak je vidět na obrázcích.
Venku je prostor k sezení s židlemi a vyhřívání se v horku.
Večer vycházejí z lesa světlušky jako netopýři. Velmi klidné a tiché.

Tato má v přízemí garáž, ve které je auto, je v dobrém stavu, která bude prodána s nemovitostí (výměna vlastnictví možná během dne).
Přenechám veškerý nový nábytek bude zahrnut a ponechán a dokončen s prodejem domu.

V patře je také garáž, která má veškeré nářadí, sochy, popelnice navíc, ponechána novému majiteli.

Toto panství bylo rodinným majetkem, předávaným z generace, bylo na něm předěláno mnoho práce, když jsem tam bydlel, jako nová okna a veškeré vybavení.
Kterou mi předali prarodiče, kterou jsem zdědil na mě.

Všechny platby a daně jsou aktuální, není co platit, je zde nízká daň z nemovitosti, která je ročně z nemovitosti, platí se 2x ročně pouze E209 , voda a elektřina je každé dva měsíce, to se změní i na podepisování papírů v den.

Nemovitost má vesnice na obou stranách, středověká města v blízkosti, místní historické a místní vybavení, obchody a supermarkety, kostel, kavárny a další, vlakové nádraží vzdálené 10 minut, taxíky, 1 hodinu na letiště na římské nádraží nebo letiště nebo samotný Řím .

Je to krásná oblast, tichá a denně slyšet kostelní zvony, skládá se z pozemku pro pěstování vlastních plodin, má vinnou révu s jiným ovocem již tam.

Důvod prodeje je s upřímným smutkem, ale teď není správné si to nechávat pro sebe, takže po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl, že ho nechám v dobrých rukou, ať už to bude kdokoli s tím správným majitelem, který na to narazí, bude se líbit to stejně jako já.

Pokud vážně chcete koupit tuto nemovitost, mohu s vámi domluvit časy, kdy vám mohu pomoci vyřídit právní záležitosti, zajedu si pro podpis k notáři, výměnu papírů v domluvený den a papírování pro všechny další věci, které se dají dělat i v daný den.

Všechny peníze musí být provedeny v den prodeje podpisu, toto musí být zpracováno v den, bankovním převodem.
Budete mít nárok na platbu u notáře, to je samostatné, což je správně asi 1 000 E, pokud si vzpomínám.

Také tento registrovaný dokument půjde do kanceláře dokumentace vedené místně, můžete se také přihlásit k rezidenčnímu pobytu, s kanceláří jako nemovitost registrovanou na vás jako nového vlastníka.
Jelikož v Itálii mluvím plynně, mohu vám pomoci, také zajistit váš pobyt, vyzvednutí a tak dále.

Prodej domu s pozemkem je : E220.000 . Mohu vyjednávat, ale stále to stojí za to, s pozemkem a majetkem, který má.


Kontaktní email 📧: achilliaeurope@googlemail.com
Na nemovitost odpovím pouze vážným zájemcům.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB