Prodat Dům, Capestrano, L'Aquila, Itálie, via arco de julis

Prodat - Cod. 28823

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 2000 m²
  • Pocet pokoju: 25-30
  • Podlazí: 4 piani

Komplex budov se nachází v krásné starobylé vesnice Capistrana (prov.AQ) se nachází na kopci 500 m. nad hladinou moře. s výhledem na údolí Tirino řeku, kterou čistých vodách bohatých na pstruha, s jeho vinice Montepulciano d'Abruzzo a kopcovitých mandlových hájů.
jeho území se rozkládá na ploše 4308 ha, z toho v 2521 spadajících do oblasti působnosti Národního parku Gran Sasso a Monti della Laga.
Země je na cestě z L'Aquila v Bussi sul Tirino (11 km od sjezdu z "dálnice Rome-Pescara, které je 63 km daleko, a kousek od sjezdovek. Země, která nabízí všechny základní životní potřeby ( (banka, pptt, školy, lékárna, restaurace, bary a obchody.)
Komplex, původně z baronů de Julis, na Via Arco de Juliš, představuje "prvek" hlavní historické jádro systému Capistrano a "nouzový velmi významný" z "panorama" při pohledu z údolí.
(Viz. Půdorysů a panoramatickou fotografii).
Komplex se skládá ze dvou budov postavených v různých epoch: první je kvůli XV-XVI století, druhá je z XVII-XVIII století. Obě budovy jsou spojeny menší a nastavte zadní části budovy - který zahrnuje také rodinné kaple zasvěcená Santa Lima - s výhledem na velké nádvoří v kameni, kde jsou zajímavé epizody architektonické a sochařské jako staré studny , terasy, velká veranda, terasy, vše v kameni. V přízemí paláce je z části obytné. Hodně z jednoty osmnáctého století byla obnovena a konsolidovány s re-střešní krytiny, renovace fasád se zvláštní péčí architektonických prvků v kameni (tympány z oken a balkonů, zábradlí, erby ..) a restaurování původní terakotové podlahy, dřevěné stropy, na příslušenství, vybavení interiéru (kamenné krby, výstavy dveře ..), zatímco nejstarší část (1400/1500) byla zřízena a má být obnoven v interiéru. Komplex je doplněn sklepě, kopal do skály, s přístupem z arkádového cestě podél hradeb.
Komplex je součástí priority pracovního programu v průběhu Abruzzo kraje (Rozsah 1 plán rekonstrukce středověké vesnice) pro své historické a monumentální hodnoty (oficiálně je považován za jeden ze dvou prestižních budov v historickém jádru) a dokončit a integrovat konsolidace a interiéru a exteriéru rekonstrukce.
Celý komplex má vysoký potenciál destinace a použití, pro její struktura, architektonické kvality, pro vizuálů do údolí a na okolní hory, a jako kvalitní turistické vnímavá, a jako kosmetické centrum, konferenční centrum, studie, rezidence ,

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB