Prodat Čtyřpokojový, Desenzano del Garda, Brescia, Itálie, V. GIUSEPPE DI VITTORIO 133

Prodat - Cod. 33558

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 80 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

I prodat za převod do Milána, krásné čtyři-pokojový byt 80 metrů čtverečních plusem 14 metrů čtverečních parkování, všechny zrekonstruované a dokončil elegantně. Skládá se z obývacího pokoje kuchyň, ložnice s klimatizací, 2 malé místnosti, z nichž každá byla kuchyně, ale pokud se můžeme vrátit k tak proto, že byly útoky, nebo můžete knock out zeď a připojit se tím, že vytvoří velmi velký obývací pokoj více než 40 metrů čtverečních s výhledem na jezero!
V koupelně je velmi světlý s sanitární pozastavena, dveře jsou úplně nové s magnetickým uzávěrem, sádrokartonu v celém domě s reflektory a závojů, dvoubarevná rámy s dvojitým PVC rolety, všechno úplně nové ... bez výtahu za předpokladu, také proto, že je v mezipatře čtvrtletní poplatky za služby se bude prodávat za cca 220, a zahrnují i ​​krvácení a členění pojištění, dokončí bytu malování stěn v San Marco luxusní obohacené „Perly světla.“ Pokud chcete, můžete ponechat nábytek, který má cenu € 8000 zcela nové, jen pro ty, kteří nechtějí, aby úsilí do nábytku.
Tato nemovitost je v centru všeho, co může sloužit jako bary, pekárny, ve školách od mateřské školy ke střední škole, supermarkety, tabáku, restaurace, kostely, kadeřníky ... no ... vše na dosah ruky, aniž by pohodlí potřebě přijet autem, je to jen 6 min hodiny od vlakového nádraží, 7 min od 2 A4 dálničních výjezdů z Desenzano del Garda a Sirmione.
Marina 100 m pláž.
Cena je € 189,000.
Chtít je zde možnost úvěru s výší dlužné 100x100 součty pokrytí! S ceny od 2% !!! Pro jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte mě, jsem majitel a nechci polovinu agentur !!!! Z tohoto důvodu nejsou k dispozici žádné další poplatky pro zprostředkovatele opakuji: NE AGENTURY rozumět? NO agentury.
Zdržet zvědaví a ztráty jsou spendetele promluvit jinde.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB