Prodat Dům, Salo', Brescia, Itálie, via Garibaldi, 33

Prodat - Cod. 43826

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

**Splendid Terra Cielo na prodej pár kroků od jezera**

Vítejte v tomto okouzlujícím domě "terra cielo", který se nachází pár kroků od jezera, ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí. Nemovitost, umístěná vedle dalších historických domů v centru Salò, fascinuje svými 110 m² komerčních prostor (100 m² pochozí plochy), rozdělených do tří podlaží, podlaží -1, podlaží 0 a podlaží 1. Hlavní vchod je jedinečný díky exkluzivnímu schodišti ze železobetonu a žuly s prvky secese, které dodávají nemovitosti punc třídy a originality.

V suterénu najdete prostornou tavernu s malou koupelnou, ideální pro pořádání rodinných obědů, večerů s přáteli nebo krátkých turistických pobytů). V přízemí vás kromě velmi světlého obývacího pokoje s krbem na dřevo uvítá malý kuchyňský kout a komora pod schodištěm. Vnitřní schodiště z betonu pokrytého Gressem vás zavede do podkroví (s odhalenými trámy), kde na vás čeká ložnice, ideální pro použití jako pracovna nebo druhá ložnice. V tomto prostoru s dvojitými okny jsou již vestavěné skříně.

Navzdory kontextu potřeby renovace má nemovitost obrovský potenciál a nabízí různé možnosti jak jako romantické druhé bydlení, tak jako investice pro krátkodobé pronájmy. Venku je nemovitost obohacena o malý a pohodlný exkluzivní prostor, ve kterém je uvnitř nika s kondenzačním kotlem (Eolo Maior).

Tento severně a jižně orientovaný dům, postavený v roce 1969 a dobře udržovaný, je vybaven samostatnými systémy, které zajišťují pohodlí v každém ročním období. Nenechte si ujít příležitost navštívit tento zázrak a objevit jeho velký potenciál! Fotografie se aktualizují. Uvedené údaje jsou orientační a nepředstavují smluvní prvky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB