Prodat Třípokojový, Lonato del Garda, Brescia, Itálie, Via Barcuzzi, 3

Prodat - Cod. 38566

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

V oblasti Barcuzzi v Lonato del Garda, několik kilometrů od jezera a několik minut od sjezdu z dálnice A4 z Desenzano del Garda a vlakového nádraží, v nedávné a vyhrazené rezidenci Villa Elisa (sestávající z několika jednotek), třípokojový apartmán vyvinutý na dvou úrovních, s krásnou terasou s výhledem na jezero. Klidná a exkluzivní lokalita nabízí okamžitý přístup ke všem nejznámějším místům na tomto úpatí pobřeží jezera, kde si můžete vyzkoušet sportovní vyžití, uskutečnit kulturní návštěvy, absolvovat přírodní výlety nebo zažít jídlo a víno. Vnitřně jsou prostory uspořádány následovně: - v prvním patře: přímý vstup do obývacího prostoru s otevřeným prostorem, který se vyznačuje obývacím pokojem s otevřenou kuchyní, přímým vstupem na velkou terasu s nádherným výhledem na jezero a velkou koupelnou / prádelnou na patře; - ve druhém a posledním patře najdeme prostor na spaní se 2 ložnicemi a koupelnou se sprchovým koutem.
 Byt se vyznačuje odhalenými trámy, porcelánovými kamennými podlahami v obytném prostoru, parketovými podlahami v prostoru na spaní, vnitřními dřevěnými okny s dvojitým zasklením a již instalovanými sítěmi proti komárům, vnějšími dřevěnými dveřmi, parapety a parapety v mramoru Botticino. , pancéřové vstupní dveře, instalace klimatizace, příprava poplachového systému a nezávislé topení.
Nemovitost je dokončena v přízemí nezakrytým parkovacím místem uvnitř nádvoří bytového domu a v suterénu garáží; V neposlední řadě je to nádherný společný bazén se sprchovým koutem a opalováním, který má krásný výhled na jezero. Cena je € 189,000 obchodovatelná, s možností dodatečné garáže!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB