Prodat Dvoupokojový, Sirmione, Brescia, Itálie, via sebino 16

Prodat - Cod. 41013

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 50 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

SOUKROMÝ Sirmione prodává na ulici Via Sebino 16 na malém zeleném a tichém poloostrově Punta Grò di Sirmione v komunální zahradě lemované stromy o rozloze cca. 3 000 sousedních a s přímým přístupem na velkou bezplatně vybavenou pláž (postele s barem a vodními kolečky) s velkými zastíněnými částmi v malé budově z 90. let s 15 dvoupokojovými apartmány o rozloze 50 metrů čtverečních v 1. patře se samostatným přístupovým schodištěm, ovládáním klimatizace, instalatérskými předměty a elektrický systém právě přepracován, klimatizace, satelitní parabolu
Obývací pokoj s balkonem, ze kterého si můžete užít krásný výhled na pláž a jezero, rozkládací pohovka, otevřená kuchyň s myčkou na nádobí, mikrovlnná trouba, ložnice s manželskou postelí, koupelna prochází kompletní rekonstrukcí a nedokončená, aby bylo možné si ji přizpůsobit podle konkrétních individuálních potřeb.
Budova je v dobrém stavu ochrany, nedávno vymalovaná a nepotřebuje žádné práce. Energetická třída E
Širokou a zastíněnou bezplatnou pláž Punta Grò přímo přístupnou ze zahrady protíná v celé své délce panoramatická stezka pro cyklisty a chodce, která vede do nedalekého města Lugana, kde se nacházejí všechny služby supermarkety lékárna novinový stánek bary restaurace a farní kostel ..
Široká a vítaná dostupnost, pokud máte zájem a nezávazně, poskytnout informace, poslat více fotografií a případně se domluvit na návštěvě bytu.
Pokud si přejete dostávat videa z interiéru bytu, ze zahrady vedoucí přímo na pláž a pláže, dejte mi prosím vědět své jméno. Číslo WHATSAPP.
Energetická třída E

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB