Prodat Vila, Pesaro, Pesaro e Urbino, Itálie, Via Ugo Foscolo 17

Prodat - Cod. 31059

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 130 m²
  • Pocet pokoju: tre
  • Podlazí: Su tre livelli

Tento prostorný 130 sqmt moderní byt je ideální volbou pro rodiny s až čtyři osoby, které chtějí oba žijí v soukromém velká a pohodlná místa a krajiny.
Nachází se v malebné vesničce Sassofeltrio (Marche), v blízkosti historického města Urbino (30 km) a Jaderské moře (20 km). Komerční obchody a školy jsou 100 mts sebou. V bytě je nová stavba, dokončena na začátku roku 2013 a je postaven v souladu s nejnovějšími normami stavebních zákonů a vybavené domotice.
V tomto bytě, byl kladen důraz na nadstandardního interiéru. Τhe prostorný obývací pokoj oblast zahrnuje otevřený plán a plně vybavená moderní, nová kuchyňská linka, pohodlný salonek, velký rozkládací prostor a TV, kabelovou predispozice.
Byt je nový, který je vybaven moderním systémem podlahovým vytápěním a tří nových klimatizačních místech, na každém patře.
Je obklopen zahradou, v bytě je panoramatická a má tři koupelny, tři velké balkony, vlastní parkovací místo a dvojgaráž. K dispozici jsou velká okna (devět) po celém domě dělat všechny oblasti, velmi jasné. V kombinaci se dvěma velkými paluby balkóny (cca 6 sqmt každý.); jeden v obývacím pokoji mohou být uzavřeny pro zimní zahrady, s výhledem na hory a velmi pěknou zahradou se nachází kolem budovy, takže pobyt v bytě především příjemnou ve sněhu čase. Přímé autobusové spojení existuje od Sassofeltrio do města Rimini, kde se nachází letiště Federico Fellini, a přímořské (20 km).
Cena je 210.000 eur.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB