Prodat Domek, San Lorenzo in campo, Pesaro e Urbino, Itálie, San Lorenzo in Campo

Prodat - Cod. 35026

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 87 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Byt na prodej, v charakteristickém venkovském statku obklopeném zelení, v nádherném prostředí údolí Cesano, co by kamenem dohodil od pobřeží Jaderského moře.

Kompletně zařízený byt je útulný a komfortní a nachází se v prvním patře se soukromým dvorem o rozloze 177m² a soukromým vnějším schodištěm, který je také vybaven mezipatře a terasou.
 
Po vstupu se ocitnete ve velkém rustikálním stylu obývací pokoj, který zahrnuje jídelnu, plně vybavenou kuchyň; ohromný pracovní krb obohacuje životní prostředí; strop zobrazuje charakteristické exponované nosníky.
 
Dvě pohodlné ložnice a koupelna doplní podlahu; mezipatro s připojenou koupelnou a komorou lze použít jako další ložnici. Byt má samostatné vytápění, je moudře zrestaurován a přebírá charakteristiky, které rozlišují domy v oblasti a připomínají atmosféru minulosti. Součástí areálu je parkovací místo a garáž.

Tento statek je ponořen do nádherného přírodního prostředí údolí Cesano a společně se dvěma dalšími budovami, zrekonstruovanými a podobnými ve všech rysech - jak z hlediska stylu, tak i velikosti - zahrnuje velký obytný komplex, který je také vybaven společným bazénem.

Objekt je malou oázou nedotčené přírody, ideální také k pronájmu jako rekreační rezidence. Nachází se v privilegované poloze v jedné z nejatraktivnějších oblastí regionu, plné atrakcí pro turisty a nepřekonatelných klenotů historického a přírodního zájmu: pobřeží Jaderského moře a jeho zábavy jsou vzdálené pouhých 30 minut; v blízkosti můžete snadno navštívit jeskyně Frasassi a Gola del Furlo; historické kulturní města následujících příštích pochodů jsou Pesaro, Ancona a Urbino.

Druhá polovina domu zahrnuje druhý byt, který je také k prodeji, který má plochu 92m2 a soukromé nádvoří 181m2: obývací pokoj, kuchyň, ložnice, dvě koupelny a kabinku v druhé ložnici.

Dvě jednotky lze zakoupit společně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB