Prodat Jednopokojový, Tavullia, Pesaro e Urbino, Itálie, Strada Belvedere Fogliense 3

Prodat - Cod. 43396

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 122 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: -1, 0, 1

Soukromá osoba nabízí k prodeji dům v nedávno postavené dvojvile, ponořené v klidné vilové čtvrti s panoramatickým výhledem na jižní svah kopce Belvedere Fogliense, malé vesničky Tavullia na prvních kopcích Pesara.

Dům je třípodlažní, s přístupem přes soukromou venkovní verandu s výhledem na společný dvůr. V přízemí Vás přivítá velký a světlý studiový obývací pokoj vybavený charakteristickým krbem a pohodlným vestavěným kuchyňským koutem. Tuto úroveň doplňuje praktická šatna a koupelna a také otevřené spojovací schodiště, které vede do prvního podkroví.

V prvním podkroví jsou dva pokoje využívané jako ložnice, z nichž jeden má praktickou šatnu, oba se vstupem na spojovací balkon, který nabízí sugestivní výhled do okolního údolí. Tuto úroveň doplňuje další koupelna, která zajišťuje pohodlí a funkčnost.

Suterén, dosažitelný přímo ze dvora, nabízí prostorný sklep/výčep s okny, které propouštějí přirozené světlo a vytvářejí tak příjemné prostředí. K nemovitosti patří dvě nekrytá parkovací stání.

Tento byt se může pochlubit kvalitními povrchovými úpravami, zdůrazňujícími zvláštní důraz na detail a vytříbený styl. Hlavní vchod zaručují bytelné pancéřové dveře; PVC okenní rámy s dvojitým zasklením přispívají k tepelné a akustické izolaci prostředí a nabízejí příjemné prosvětlení vnitřních prostor, zaručující pohodlné a přívětivé prostředí v každém ročním období. Nemovitost je vybavena klimatizačním systémem.

Bezpečnost je dále zvýšena díky video monitorovacímu systému, který zajišťuje neustálou kontrolu vnitřních a okolních prostor a nabízí obyvatelům klid a bezpečí. Tento dodatečný prvek bezpečnosti je zvláště ceněn a pomáhá vytvářet klidné životní prostředí.

Tato nemovitost vyniká svou privilegovanou polohou, inteligentním rozložením prostor a kvalitními detaily,

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB