Prodat Vila, Cervarese Santa Croce, Padova, Itálie, via Fontane 46

Prodat - Cod. 33109

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 370 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Good

Tato oblast se nachází v kopcovitém území Cervarese Santa Croce, v areálu lázní v Hills Park Hills. Je to 40 minut od Benátek a je snadno dostupný z hlavních letišť, dálnic a vysokorychlostních vlaků. Tato lokalita je strategická z hlediska ochrany životního prostředí, ale také umění a kultuře. Ve skutečnosti je kuželovitý morfologie vyhaslých sopek a mírným podnebím určit jedinečné nastavení svého druhu, kde jsou příležitosti pro sport není nouze. Města umění, středověké opevněné město, starobylé vesnice, jezera, pláže a poblíž Dolomity, ale také golfová hřiště, cyklostezky, stezky, termální bazény, jízdáren a stěnách sopky vhodné pro horolezectví jsou jen některé z atrakcí této oblasti. Vlajkovou lodí je benátské jídlo a víno tradice s jeho slavným vynikajících po celém světě.
Tato nemovitost je 3000 metrů čtverečních náměstí, kde je vila 370mqquadri v dobrém stavu. To bylo také schválila projekt, pro který je objem dosahuje 700mqquadri. Ideální pro rodiny nebo 7-8 pro soukromé byty se smíšeným využitím a / nebo turisty. Má 2 nezávislé soukromé vchody. Celkové náklady € 435.000
www.collieuganei.it reference Site area

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB