Prodat Venkovská usedlost, Cervarese Santa Croce, Padova, Itálie, via Fontane 46

Prodat - Cod. 31442

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 30000 m²
  • Pocet pokoju: Molte
  • Podlazí: 3
  • Majetkové poměry: Good

Tato oblast se nachází v kopcovitém území Cervarese Santa Croce, v areálu lázní v Hills Park Hills. Je to 40 minut od Benátek a 50 minut od Gardského jezera; Je snadno dostupný z hlavních letišť, dálnic a vysokorychlostních vlaků. Umístění Hills Resort Benátky je strategická z hlediska ochrany životního prostředí, ale také umění a kultura. Ve skutečnosti je kuželovitý morfologie vyhaslých sopek a mírným podnebím určit jedinečné nastavení svého druhu, kde jsou příležitosti pro sport není nouze. Města umění, středověké opevněné město, starobylé vesnice, jezera, pláže a poblíž Dolomity, ale také golfová hřiště, cyklostezky, stezky, termální bazény, jízdáren a stěnách sopky vhodné pro horolezectví jsou jen některé z atrakcí této oblasti. Vlajkovou lodí je benátské jídlo a víno tradice s jeho slavným vynikajících po celém světě.
Tato nemovitost je 30000mq, rozdělených do tří oddílů, které jsou staré ‚700 dům se stodolou, za‘ staré vinotéky a vily 370sqm. U všech tří sektorů byl schválen projekt s využitím turistické destinace, turistické, obchodní, hotelové a wellness, který zahrnuje stavbu střediska s asi 30 samostatných jednotek s lázněmi a dva bazény.
Za informace, které mohou mít přístup k webu Resort CollinediVenezia kontaktovat majitele. Tato nemovitost je na prodej, ale zvažuje možnost prodeje prostor do samostatných oddílů (Sub 1-2-3) za velmi atraktivní cenu. Například, třetí sektor, který zahrnuje 1 Vila v dobrém technickém stavu 370sqm s objemovou schváleného projektu až 700 metrů čtverečních s příslušnou ploše 3000 metrů čtverečních, je na prodej za € 435.000. V sektoru 1. místo, na 5000sqm pozemku je stodola částečně zrekonstruovaný, velký asi 450sqm, na trh za € 480,000 a s možností obnovy a transformace plánu 8 pro bytové jednotky. Také v sektoru 1 je 500sqm dům, částečně zrekonstruovaný, na trh za € 800,000 s možností konverze na 10 byty jednotek v hotelovém a turistickém využití a / nebo bytové s příslušnou šarži a vlastním vchodem.
Posuzuje se rovněž možnost 3 přihrádek nájmu nebo směně, v níž je úplná plocha pozemku rozdělena.
Další referenční místa www.collieuganei.it www.ristorantebadia.it, www.aiceltis.it

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB