Prodat Venkovská usedlost, Arquà Petrarca, Padova, Itálie, via monte bignago 81

Prodat - Cod. 39732

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 1000 m²
  • Pocet pokoju: +10
  • Podlazí: 0

Prodej statku „Barchessa“ se soukromým parkem v Arquà Petrarca
Na úpatí kopců Euganean, v Borgo del Poeta, nabízíme k prodeji tento důležitý historický objekt k rekonstrukci 800 metrů čtverečních (1 000 metrů čtverečních včetně podloubí) vyvinutých ve 2 patrech a ponořených do přibližně 5 000 metrů čtverečních parku.
Statek nás vítá u vchodu do proslulého města Arquà Petrarca: při vstupu do nejslavnější vesnice kopců je prvním obrazem, který dává zvědavému turistovi oko, starobylé zdi, které celý majetek obklopují majestátním objetím.
Promiskuitní destinace nevylučuje přeměnu nemovitosti jak na vysoce kvalitní rezidenci, tak v ubytovacích činnostech B & B nebo Relais, agroturistika, SPA s využitím termálních vod tak blízko k povrchu, zásobování chutnými pokrmy oblasti, koňská škola, kulturní sdružení, vinárna místních kvalitních vín, božský dar sopečných hor v kopcích: potenciál této struktury, velké velikosti v dominantním postavení a zároveň vyhrazený a hýčkaný zelení, je skutečně neomezený.
Pečlivě vypracované půdorysy vám pomohou pochopit přesné uspořádání prostor a potvrdit možnost přizpůsobení stávající struktury libovolnému z vašich projektů plných náročných nápadů a fantazií, což umožní jakoukoli realizaci v místě plném historie, tradic, kultury a umění, s velmi silnou účastí mezinárodního cestovního ruchu. “

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB