Prodat Venkovská usedlost, Otricoli, Terni, Itálie, VIA SANTA MARIA, 37 Poggio di Otricoli

Prodat - Cod. 36641

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Hledáte místo absolutního klidu, ve kterém chcete žít? Milujete horskou krajinu? Prodávám svůj dům v Umbrii, zeleném srdci Itálie. Rustikální kámen, v malé vesnici. Toto místo vám umožní regenerovat vaši duši pěšky v krásném lese, které mění barvy a vůně v posloupnosti ročních období, nebo se prostě vchází do země pod domem, aby obdivoval fantastické západy slunce. Odtud trvá půl hodiny, než se dostanete k jezerům Bolsena nebo Bracciano a za méně než hodinu se můžete dostat do Říma.
100 metrů čtverečních na 2 podlažích s 1000 m dobré půdy pro výrobu zeleninové zahrady a zahrady s dobře a ovocnými stromy. V přízemí 50 m². , nyní používaný jako sklad a sklep. Plocha nad 50 metrů čtverečních. s částečně renovovanou kuchyňkou a koupelnou. Všechno potřebuje rekonstrukci, aby se vytvořil plně funkční dům s místnostmi v horní úrovni a hospůdkou na úrovni ulice s přístupem do zahrady.
Metan s automatickým ohřevem s novým kotlem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB