Prodat Více než 5 pokojů, Montefranco, Terni, Itálie, LOCALITA FORCELLA

Prodat - Cod. 37113

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 250 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

HNĚDĚLSTVÍ HILL

Jedná se o nově vybudovaný obytný komplex postavený na starobylé osadě na 500 metrů nad mořem, v blízkosti charakteristické středověké vesnice Montefranco, která se nachází mezi Terni a Spoleto, v překrásné oblasti Umbria s názvem "ZELENÉ SRDCE ITÁLIE" a další přesně ve Valnerině.
"La Collina delle ginestre" se vyznačuje výjimečným výhledem na údolí řeky Nera a v každé sezoně se těší mimořádně příjemnému klimatu.

TERITORIE

Valnerina je nedotčená země plná starobylých vesnic a míst zvláštního historického, uměleckého a ekologického zájmu, mezi kterými vyniká Norcia, město proslulé mezinárodně pro své salámy a vlasti oceněné "Černé lanýže", oceněné gastronomickou lahůdkou na světě.
Malé městečko Cascia je cílem významného náboženského cestovního ruchu, který byl rodným sídlem Svaté Rity, uctívaného všem křesťanstvím. Vždy v horní části Valneriny je náhorní plošina Castelluccio s polemi pokrytými barevnými květy v období velkolepé "květiny" ideálním prostředím pro kluzáky, které se zde sbíhají z celé Evropy. Malé a malebné jezero Piediluco je klenot v zeleni, ale také slavné veslování.
Nedaleká "Cascata delle Marmore", nejvyšší v Evropě, je památkou síly přírody a vynalézavostí člověka, který jej vytvořil ve třetím století A.C ..

MĚSTO NÁVŠTĚV

Přestože jsou mírné kopce Umbria charakteristickým rysem krajiny, oblast je dobře spojena s jadranským a tyrhénským pobřežím, prakticky rovnoměrně a rychle dosažitelná za necelých hodinu.
Vzhledem k své centrální poloze, jen pár kilometrů od "kopečku džinštra", můžete navštívit nejkrásnější města umbrianského umění, toskánského a samotného Říma.

Spoleto, po celém světě za "Festival dvou světů", je město plné historie a bohaté na umělecké krásy, dosažitelné za pouhých 20 minut.
Todi, středověké město, které je známé svou "starožitnostní výstavou", bylo započítáno mezi nejživější centra v Itálii a lze jej dosáhnout za 30 minut.
Orvieto, starobylé etruské město, pak je papežské sídlo všeobecně známé svým neuvěřitelným Duomo, které lze dosáhnout za 50 minut.

Assisi, úžasné středověké město, domov sv. Františka, bohaté na umělecká díla včetně slavných fresek od Giotta, se dostanete za pouhých 40 minut.

Perugie, nejdůležitější město Umbrie, bohaté na umělecké krásy, je již od středověku známo pro svou univerzitu, je to dosažitelné za 50 minut.

Řím, "hlavní město", dosáhl za 70 minut.
Florencii lze dosáhnout za 2 a půl hodiny.


RESIDENCE

"La collina delle ginestre" se nachází na okraji lesa, v rámci staletého olivového háje o rozloze 2 hektarů, zcela oploceném. Struktura, ačkoli jedna jednotka, je rozdělena na 2 byty o rozloze 80m2 a studio o rozloze 30m2. V přízemí může být velký obývací pokoj s troubou, krbem, kuchyňskou linkou, recepcí, společenskou místností nebo připojen k dalšímu bytu, obývací pokoj, 2 ložnice, kuchyň, koupelna s velkým sprchovým koutem, veranda pro obývací pokoj venku. V prvním patře je světlý byt, který se skládá z obývacího pokoje s krásnou zastíněnou terasou, 2 ložnic, kuchyně s krbem, koupelny s vířivou vanou.
Stále v prvním patře, studio s krbem, kuchyňským koutem, koupelnou se sprchovým koutem, velkou panoramatickou terasou doplňuje ubytování. Jsou zařízené podle italského vkusu, funkčním, ale vždy rafinovaným způsobem.
Bazén o rozměrech 5m x 10m s velkým soláriem, zasazený do zeleně olivovníků, zajišťuje příjemné chvíle odpočinku v nesrovnatelné krajině.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB