Prodat Dům, Acquasparta, Terni, Itálie, VIA GIUSEPPE GARIBALDI

Prodat - Cod. 38523

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: piano terreno

"DELIGHTFUL PROPERTY NA PRODEJ VE STŘEDNÍM UMBRII V OBLASTI TODI
Nádherná chata situovaná v polo centrální části a nedávno renovovaná interně i externě.
Kompletně zařízený, přístup je přes obývací pokoj s krbem a jídelním prostorem vybaveným nástěnnou kuchyní, pašijským vodním sporákem a peletami doplněnými o zařízení, připojené k systému na podporu nezávislého topení obsluhovaného kotlem na zemní plyn.
Z obývacího pokoje vedou dvě francouzská okna do zcela oplocené zahrady nebo na krytou terasu, která je vybavena grilem. Kovová konstrukce pokrytá dřevem, zpevněná a vybavená elektrickými zásuvkami a vnitřním světlem je vhodnou vnější skladovací místnost.
Dvě ložnice jsou vybaveny manželskou postelí s úložným prostorem, dvě koupelny jsou umístěny vedle jedné místnosti a druhá v druhé ložnici.
Moderní a střízlivý nábytek je doplněn ručně malovanými obrazy, které doprovázejí prostory a nuance zdí a nábytku. Vybaven bezpečnostními dveřmi, bezpečnostními mřížkami, dvojitými okny a moskytiérami.
Dům a zahrada jsou pohodlné, ale dostatečně malé, aby představovaly volbu, která není z hlediska řízení příliš náročná. Blízkost centra a obchodů z něj činí optimální polohu, navíc umístění v centru Umbrie v blízkosti hlavní komunikační trasy E45 umožňuje v krátké době pohodlně dosáhnout všech receptivních a turistických míst. “

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB