Prodat Venkovská usedlost, Montecarotto, Ancona, Itálie, via San Pietro n. 43

Prodat - Cod. 38593

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 380 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: s1-T-1-2

V San Pietro di Montecarotto, v blízkosti historického centra města, se nachází prodejní pozemek, který se skládá z budovy pro civilní použití, přílohy (katastrální kat. D10) o rozloze asi 47m2 použitelné na dvou podlažích a garáže cca. 18 metrů čtverečních, všechny obklopené velkými soudy významnými pro celkem 780 metrů čtverečních.
Objekt pro civilní využití je rozdělen do tří apartmánů a vedlejších místností:
- V suterénu jsou dvě sklepní místnosti a velký sklad o celkové rozloze cca 94 m2.
-V přízemí jsou dva apartmány s jednou ze dvou ložnic a jedna z nich, každá s koupelnou a kuchyňským obývacím pokojem; V prvním patře se nachází třetí velký a světlý byt, který zaujímá celou úroveň a je vybaven podkrovím, které je přístupné vnitřním schodištěm. Celková plocha bytů je cca 320m2.
Vše se prodává ve stavu, v jakém se nachází, a s možností přidávat pozemky sousedící s výše popsanými vlastnostmi do prodejního místa celkem 2,5 hektarů vinic, olivových hájů a orné půdy a vybavených místními kůlnami o rozloze přibližně 18 metrů čtverečních. , (cena se posuzuje odděleně se zúčastněnými stranami).
Montecarotto je malé městečko v regionu Marche, které leží jen něco málo přes 30 km od letiště Marche, které vyniká svou kvalitní produkcí vína, ze které se lze dostat k mnoha místům turisticko-kulturního zájmu a kde je možné bydlet v Le Marsu. Marche a jeho zvláštnosti země mezi horami, kopci a mořem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB