Prodat Dům, Senigallia, Ancona, Itálie, via Ugo Bassi

Prodat - Cod. 41454

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 160 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: terra 1-2-

Dvojdům s výhledem na moře, se zahradou a terasou s výhledem na moře, 40 metrů od pláže a co by kamenem dohodil od historického centra a 200 metrů od známé rotundy na moři Senigallia, i, se zahradou, zdarma na 3 strany, renovované na několika úrovních, celkem 160 metrů čtverečních s možností (pro ty, kteří to chtějí udělat zdarma) navýšit a získat prostor o dalších 50 metrech čtverečních s využitím Superbonusu 110% zcela zdarma (včetně fotovoltaiky panely, hybridní kotle atd.), 50 % projektu je již schváleno.
Máme našeho důvěryhodného notáře, který vás bude sledovat až do konečného nákupu a v případě potřeby po prodeji
Současný Sup v přízemí je 65 m2. dále je zde krb a 100 m2 zahrady a vnitřní parkovací stání včetně předního a zadního dvora, s velkou kuchyní, krbem i peletovými kamny napojenými na topný systém, takže maximální úspora za vytápění v zimě, velký altán / box na zahradě slouží jako sklad / komora a prádelna.

Plocha 1. patra je 65 m2, s balkonem, máme obývací pokoj - velkou kuchyň (podkroví s dřevěnými trámy) a malým balkonem, 1 velkou ložnici s výhledem na střechu a dřevěnými trámy (výška uprostřed přes 4 metry ), balkonem a koupelnou a dalším pokojem s kuchyňským koutem, manželskou postelí a koupelnou, je zde také schodiště s vlastním vchodem.

Plocha ve 2. patře je 30 m2, s velkou terasou s výhledem na moře je zde podkrovní ložnice s dřevěnými trámy a dlažbou, koupelna, nepodkrovní kuchyně a balkon 6 m2;

Celkem se jedná o 4 jednotky, které lze bez stavebních úprav také na sebe napojit, ideální pro aktivity B & B nebo penzionu, oblast je turisticky velmi žádaná, zejména v létě, ale i v zimě. .
Prostor, kde se penzion nachází, je větraný čerstvým a okysličeným mořským vzduchem, vynikající řešení pro turistiku; nyní slouží jako penzion, prodává se z rodinných důvodů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB