Prodat Dům, Senigallia, Ancona, Itálie, via Ugo Bassi

Prodat - Cod. 41449

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 160 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: terra 1-2-

Řadový dům s výhledem na moře se zahradou v přízemí, 1. patro s balkonem a 2. patro s velkou terasou s výhledem na moře, 40 m od Lungomare Dante Alighieri a 200 metrů od Rotondy u moře Senigallia a pár kroků od historického centra se nachází 2 realitní jednotky, (v katastru 2 podřízené) kompletně zrekonstruované a odhlučněné a částečně nové, klimatizované., volné ze 3 stran, na více podlažích, celkem 160m2, .Zařízeno profesionální video monitorovací systém a video interkom.

Pro zájemce je možné provozovat i B&B aktivity, oblast je turisticky velmi oblíbená, zejména v letní sezóně

Soulad s urbanistickými povoleními / oprávněními a seismickou kompletní dokumentací s razítky a ověřitelnými údaji.

Možnost pro zájemce zvýšit střechu a získat dalších 50 metrů čtverečních s využitím možnosti 110% Superbonus zcela zdarma (osazení fotovoltaických panelů, hybridních kotlů); 50 % projektu již schváleno.

Máme svého notáře, pokud o to požádáte, který vás bude sledovat během celého procesu nákupu od návrhu až po akt, a jednoho z našich technických inženýrů pro radu nebo upřesnění otázek.

The Sup. Přízemí je 65m2, s krbem, velkou kuchyní, obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou a 100m2 dvorní zahrádky před a za a vnitřním parkovacím stáním, automatickou bránou a altánkem s posuvnou PVC fólií. lze otevírat a zavírat jako prádelnu nebo sklad, s lamelovými trámy, rozměry nad 15m2, stejně jako peletová kamna, v bytě, napojená na topný systém, tudíž maximální úspora za vytápění v zimě.

The Sup. Z 1. patra je 65 m2, s balkonem, balkonem, dále je zde velký obývací pokoj-kuchyň (podkroví z dřevěných trámů) a malý balkon, 1 velká ložnice s výhledem na střechu z dřevěných trámů, (výška uprostřed přes 4 metry , dále je přilehlý pokoj 25m2 s koupelnou, ložnicí, kuchyňským koutem s venkovním a samostatným vchodem.

Ve 2. patře je podkrovní pokoj (zde lze zvýšit střechu s bonusem zdarma), dřevěné trámy a dlažba, koupelna a kuchyně bez zkosení a velká terasa s výhledem na moře.
Celkem se jedná o 4 samostatné jednotky, které lze bez stavebních úprav i vzájemně propojit, z toho 2 malé a 2 velké s možností velkého řešení (i pro 2 rodiny) nebo pronájmu.
Klidná oblast, větraná u moře, výborná pro bydlení nebo trávení dovolené nebo jako investice!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB