Prodat Venkovská usedlost, Licciana Nardi, Massa Carrara, Itálie, Loc. La Miona, 1

Prodat - Cod. 35213

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 535 m²
  • Pocet pokoju: 2/3
  • Podlazí: 1 2 3

Nachází se v zelené kopce v Lunigiana, v izolované poloze, ale jen pár minut jízdy od všech hlavních služeb, tato historicky zrekonstruovaná historická nemovitost nabízí příležitost prožít v naprostém klidu a naprosté relaxaci obklopené přírodou.
Do domu se dostanete, zanecháte provinční silnici, pokrývající asi 400 metrů pohodlné a ploché nečisté cesty uprostřed krásného lesa z dubů, dubů a oříšků.
Postaven v průběhu 1400, byla původní budova, bývalý věžový dům pro placení poplatků, z úplného opuštění, zcela obnovena a renovována s extrémní péčí v roce 2007. Následné rozšíření stavby bylo dokončeno v roce 2013.
Uvnitř objektu je malý potok, který jej rozděluje na dvě velké plochy spojené mostem římského původu. Na jedné straně potoka je první plocha s bydlištěm, plochá zahrada a asi jeden hektar půdy, na druhé straně druhá plocha o rozloze asi půl hektaru se stodolou a pastvinou, ideální pro útulky koní nebo zvěř
Obklopen pozemkem o rozloze dva a půl hektaru, z příjezdové komunikace, jsme vítáni na velkém parkovišti, který je schopen ubytovat mnoho automobilů.
Rezidenční budova s ​​klasickým kamenným zdivu se rozkládá na třech úrovních
Z krásných verandových teras na vnější straně vstupujete do přízemí, které se skládá z vstupní haly s kamenným schodištěm, velkého pokoje, které odděluje koupelnu, kuchyň a světlý obývací pokoj, kromě prádla ,
Na první úrovni je velká chodba, koupelna a dvě otevřené pokoje s krásným krbem, stejně jako velká zasklená plocha s krásným výhledem do zahrady, ale je zde možnost získat s mírným zásahem dvě ložnice ložnice s koupelnou a prostorný a světlý obývací pokoj spojený vnitřně s obývacím / jídelním prostorem pod a za zahradou.
Ve druhém patře se v ložnici nachází malá studovna sousedící se schodištěm, dvě ložnice s manželskou postelí a další koupelna.
Tento exkluzivní nemovitost je doplněna plochou, prostornou a dobře udržovanou zahradou, kde je možné vytvořit velký bazén a možnost vytvořit další rozšíření o cca 80m2, které lze využít jako šatny a lázně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB