Prodat Vila, ZERI, Massa Carrara, Itálie, PATIGNO DI ZERI- Via case sparse

Prodat - Cod. 29194

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

Zeri, v lokalitě Patigno, prodej samostatně stojící slunné vile obklopené zahradou s krásným panoramatickým výhledem, v blízkosti sjezdovek a Cinque Terre
Na prodej v Itálie, Toskánsko, Zeri - Patigno ().
VILLA ROBERTA (750 metrů nad mořem) je nezávislá vile obklopené svěží toskánskými zelenými kopci v blízkosti nádherné Apeniny. Vila se nachází v oplocené zahradě asi 2000 metrů čtverečních (zcela budovy). Klimatizace není nutné, a to díky velké stěny domu To je během léta docela v pohodě. Existují dva vchody v přízemí, jeden v přední a jeden na zadní straně domu, který vám umožní trávit svůj čas v zimní zahradě-, díky okně verandy, vaše nádherné obývací pokoj / čitelné zóny. V přední části domu je velká externí závěs, který vám umožní mít své vnější jídelní prostor. Zepředu, dům je dostupný autem z velkého automatickou bránou do garáže.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem s jídelnou koutem, kuchyně, ze které se můžete dostat ze zimního zahrada, nádherný okenní verandu.
V mezipatře, tam jsou dva dvoulůžkové ložnice a koupelna.
V prvním patře se nachází pracovna, pokoj a další místnost s názvem "Piano" s terasou (které mohou být také použity jako dvoulůžkové pokoje) a koupelna se sprchovým koutem.
V přízemí je ložnice s manželskou postelí, koupelna, prádelna, kuchyň s krbem obyvatelný.
Po krátkém tři kroky po schodech, tam je celý podsklepený, ze které máte přístup k velké garáže.
V současné době je suterén se používají k uskladnění a jako vinný sklep
Dvě patra mohou být použity odděleně od sebe a oba mají vlastní vchod.
Vedle domu, mimo verandě, tam je místo pro grilování.
Obchody a další vybavení lze nalézt v 5 minut chůze od domu na náměstí města Patigno, kde se nacházejí v hotelu, autobusová zastávka, dva bary, dvě restaurace, kde si můžete dát italskou pizzu, a supermarket taky.
Dále budete potřebovat jen pět minut jízdy autem k dosažení charakteristické městečko Coloretta a dvacet minut k dosažení středověké město Pontremoli, kde najdete železniční stanici. Díky tomu můžete snadno dostat na Ligurské zemi za pouhých 40 minut.
A pokud dáváte přednost, můžete cestovat do La Spezia Town, který se nachází v Zálivu slavných básníků ", na dálnici z Pontremoli.
Krásné pobřeží Cinque Terre je asi hodinu daleko, a letiště Pisa také s mnoha mezinárodních destinací

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB