Prodat Čtyřpokojový, Carrara, Massa Carrara, Itálie, viale delle pinete 31

Prodat - Cod. 38723

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Toskánsko - Marina di Carrara pár metrů od moře v New Real Estate Complex Next Real Estate nabízí 24 bytů různých velikostí distribuovaných ve 2 malých budovách "A" - "B" dokončena; očekávaná dodávka červenec 2020.

TYP "1"
P.T. - NEZÁVISLÝ vchod, obývací pokoj, kuchyň, 1 dvoulůžkový pokoj, 1 ložnice, 1 koupelna, veranda, soukromá zahrada, 1 parkovací místo.
ŠIROKÝ TAVERN

TIPOLGIE "2"
P.1 ° - vchod, obývací pokoj s otevřenou kuchyní, technická místnost, 1 dvoulůžkový pokoj 1 koupelna, 2 balkony
Velké podkroví
1 parkovací místo

Všechny apartmány jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, doplněnými vysoce stojícími materiály, aby byl Váš pobyt příjemný v relaxačním prostředí, celkově bude k dispozici restaurace, lázně, bar, solárium, bazén, zelená plocha. vybavena.

Pro více informací; návštěvy, specifikace, jakékoli úpravy, ceny, jsme přítomni na místě.

Informace o místě: Informace o místě: Marina di Carrara je přímořské letovisko na pobřeží Apuánu, které je součástí obce Carrara, známé jako rekreační středisko a pro každoroční veletrh Marmotec. Obec je součástí městské aglomerace rozptýlené borovicovými lesy a parky, která se rozprostírá bez přerušení mezi mořem a centrem Avenza, kde se nachází železniční stanice Carrara-Avenza, zatímco na západě je spojena s ligurským městem. Marinella di Sarzana.

Městská oblast Carrara a Marina di Carrara
Marina di Carrara, dříve známá jako Marina di Avenza, se narodila vůlí vévody Modeny Francesco III. První pokusy o vybudování bezpečného přístavu v Marina di Avenza se datují do 18. století a byly prováděny Estensi, který pověřil anglického ing. Aschenden, poslaný přímo britskou vládou, o kterou požádal Francis III. Nepříznivé historické události neumožnily realizaci díla, ale vévodové z Modeny neodstoupili od pokusu o oživení kararského pobřeží, ve kterém měli jediný vývod k moři; v 1833 vláda uspořádala pro souhrnné dělení pobřežní oblasti a přidělil, zdarma, stavební pozemek. Navzdory těmto „pobídkám“ však demografický vývoj stagnoval a to samé platilo i pro struktury nezbytné pro nastartování kuliček: malá flotila Estense byla i nadále bez přístavu a bez dostatečně bezpečného dokování. To byl Angličan, průmyslník Guglielmo Walton, aktivní po mnoho let v Carrara, kdo v 1851 měl první velkou pre-stavba portu navržená a postavená: dlouhý nakládací rampa, která konečně dovolila lodím dock docela snadno. Zintenzivnění dopravního provozu samozřejmě podporoval i demografický vývoj: znamením nových potřeb spojených s tímto aspektem reality byla výstavba velkého farního kostela, který byl zahájen v roce 1857 a dokončen o mnoho let později.

Marina di Carrara má rozlohu 4,97 km², na které žije přibližně 15 000 obyvatel: toto číslo, které neustále roste, odráží rozšíření jádra u moře. Domníváme-li se, že v roce 1881, kdy byla poprvé zkoumána jako samostatná demografická jednotka, měla Marina di Carrara jen 1 590 obyvatel, rychlost jejího rozvoje může být měřena efektivněji. Teprve po válce však došlo k reálnému demografickému rozmachu, který byl podpořen i migrací obyvatelstva žijícího na území předcházejících zemí.

Od západu k východu, mezi přístavní oblastí a hranicí s Ligurií, země má velkou písečnou pláž vybavenou deštníky a kabinami, který je pro většinu rozšíření spravován soukromými zařízeními ke koupání.

Městská tkanina je rozptýlena velkými borovicovými lesy, typickými pro pobřežní města Versilia, a městečko Carrara má velmi ambiciózní projekt, aby se park v oblasti Villa Ceci, starobylé rezidence z konce devatenáctého století, obklopil rozsáhlou zelenou zónou. ,

Z průmyslového hlediska stojí za zmínku také Nuovi Cantieri Apva, která se již několik let specializuje na výstavbu výletních trajektů a dosahuje úrovně excelence.

Zajímavostí z pohledu turistů je Nautical Club, který postupem času produkoval významné plachetní osobnosti: od Luca Santella po bratry Chieffiho po Paola Bottariho. Je to snadno přístupný a vybavený přistávací bod. Významné jsou také některé budovy z 20. století, jako je Villa Giampaoli.

V Marina di Carrara se nachází impozantní veletržní komplex schopný pořádat výstavy a festivaly všeho druhu, včetně září Festu, kterého se zúčastní delegace z bavorského města Ingolstadt, které je spojeno s Carrarou. V roce 1977 tam byla epizoda her bez hranic.

Piazza Menconi s kostelem Svaté rodiny
Kostel Santissima Annunziata, zasvěcený v druhé polovině devadesátých let, aby čelil městskému a demografickému vývoji severní části Marina di Carrara.
Oratorie Krista na kříži, kostel původem ze severní části Marina di Carrara, před stavbou kostela Santissima Annunziata. Stále ještě význam farnosti Santissima Annunziata. To je vloženo během průvodu Velkého pátku v cestě Via Crucis to větry podél městské tkaniny.
Oratorie San Giuseppe, postavený v roce 1776 a v roce 1840 daroval nové farnosti Svaté rodiny pro náboženské potřeby toho, co tehdy byla malá rybářská vesnice. Dnes se používá pro různé farní využití.
Oratorie Sant'Erasmo, před sedmnáctým stoletím, byla věnována patronovi námořníků. Obraz jeho vysokého oltáře, který zmizel před rokem 1822, je dnes v kostele San Pietro v Avenzě.
Oratorie Santa Maria Vergine, vlastněný počty Del Medico, byl ještě v existenci v 19. století [5].
Oratorie Santa Croce, veřejná oratoř vlastněná Monzoni počty, postavený v 18. století, to je nyní soukromý a oddaný svatým Prospero a Modesto.

Pravidelná silniční síť slouží jako zastavěná oblast Marina, která vidí nábřeží jako osu tvořenou Cristoforo Colombo a Giovanni da Verrazzano.

Marina di Carrara se nachází v bezprostřední blízkosti dálnice Carrara, podél dálnice A12.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB