Prodat Více než 5 pokojů, Venezia, Benátky, Itálie, calle vitturi 2920

Prodat - Cod. 43779

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 137 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 1-2
  • Majetkové poměry: Discreet

Okouzlující byt o dvou podlažích v památkově chráněné historické budově v centru Benátek.
Nemovitost se rozkládá na dvou podlažích, přízemí cca 44 m2 reálné plochy vyjadřuje vstup, velký obývací pokoj, koupelnu, chodbu, sklep a schodiště; první patro cca 83 m2 reálné plochy je rozděleno na chodbu, velký obývací pokoj, ložnici, jídelnu, kuchyň, koupelnu. Stropy s různou výškou, od 2,60 m v přízemí, až po 3 metry v horním patře. V prvním patře nádherné dobové štuky, zvláště umělecké hodnoty, zdobí strop v obývacím pokoji, vybaveném také půvabným krbem, v jídelně a v ložnici; odhalené trámy v kuchyni, zařízeno starožitným nábytkem, zachovalý stav. V kuchyni původní podlahy, ve zbytku rezidence parkety. Vstupní hala kondominia je přístupná ze strany ulice a přes funkční vodní bránu z Rio del Duca. Nezávislé topení, dřevěné okenní rámy chráněné typickými benátskými okenicemi, potenciální ubytování minimálně pro sedm osob, blízkost služeb a MHD.
Diskrétní jas, dvojitý výhled na Rio Del Duca a Calle Vitturi, orientace na sever. Nemovitost je v dobrém stavu, je třeba dále prozkoumat občanské systémy: elektro, vodovod, kanalizace (septiky), topení. Nemovitost je volná (nepronajímá se). Nemovitost je k dispozici k prodeji nemovitosti kompletní s některými kusy nábytku, za předpokladu příslušné valorizace. Nachází se v privilegované a nejvyhledávanější poloze v historickém centru, jako vyhrazená oblast ve starobylé části méně komerčního města s vysokým uměleckým zájmem, univerzitním, uměleckým, muzejním a luxusním hotelovým centrem; sousedí s Campo S. Stefano, poblíž Campo S. Angelo, divadlo La Fenice, kino Rossini, Piazza S. Marco, Palazzo Ducale a Královské zahrady, Palazzo Barocci, Benátské bienále, galerie Accademia, Univerzita Ca' Foscari . V bezprostřední blízkosti jsou elegantní obchody všeho druhu a pestrý výběr kaváren a restaurací, pár kroků od zastávek vaporetta San Samuele a Sant'Angelo a trajektů/gondol, které překračují Canal Grande a spojují San Marco se San Polo a San Marco v Dorsoduro a Zattere. Dostupnost po zemi: autobus, vlak. Hlavní letiště dostupná autobusem, taxíkem, trajektem, řidičem. Nákup a prodej nemovitosti probíhá na aktivním a dynamickém trhu. Fotografie vnitřních a vnějších prostor jsou k dispozici na vyžádání z důvodu zachování důvěrnosti obsahu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Giancarla Zambrini
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB