Prodat Dvoupokojový, Lido di Venezia, Benátky, Itálie, via sandro gallo 205

Prodat - Cod. 40257

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 50 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2

Světlý byt, 50 m2, 2. patro s výtahem, zařízený, sestávající z obývacího pokoje a otevřené kuchyně, dvoulůžkové ložnice se 4-dveřovou skříní a dětskou postýlkou, koupelna se sprchou a pračkou, terasa 10 m2 s markýzou, klimatizace. Úschovna kol v přízemí. 5 minut chůze od moře. Služby dostupné pod domem: parkování aut / motorek zdarma na ulici, autobusová zastávka, supermarket Coop, lékárna, čistírna, cestovní kancelář, trafika, 2 restaurace-pizzerie, obchod s potravinami.
Velmi klidné okolí, navzdory všem službám dostupným pod domem.
Pohodlné prostředí a perfektní poloha pro „odpojení“ od metropolitní dopravy, protože vše, co potřebujete, je snadno dostupné pěšky. Pláž pod domem je spartánská, ideální místo k odpočinku s dobrou knihou, fotografování krajiny nebo pěkný aperitiv na pláži při západu slunce nebo na opačné straně si užívejte nádherný západ slunce s výhledem na lagunu. Ne daleko od golfových hřišť, Benátky snadno dosažitelný za půl hodiny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB