Prodat Domek, Quarto d'Altino, Benátky, Itálie, Viale della Resistenza 168

Prodat - Cod. 43376

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 250 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

V udržovaném a velmi klidném prostředí, v těsné blízkosti vlakového nádraží, mezinárodního letiště Marco Polo a hlavních služeb, nabízí privát k prodeji honosnou a charakteristickou venkovskou vilu typické cihlově červené barvy, s příjemným dřevěným portikem, ze kterého Můžete se těšit na 700 m2 osázenou zahradu s olivovníky, dalšími ovocnými stromy a keři aromatických rostlin.
Soukromí zajišťuje dobře udržovaný živý plot, který obklopuje dům.
Dům byl nedávno zrekonstruován a rozkládá se na dvou podlažích. Z přízemí vede vchod s mramorovým schodištěm do 4 pokojů: koupelna / prádelna s vanou a vestavěným sprchovým koutem, suterén s dvoukřídlými francouzskými dveřmi s přímým vstupem na portikus cca 25m2, čítárna, obývací pokoj, místnost využívaná jako tělocvična a garáž cca 50m2.
V prvním patře je velký obývací pokoj, samostatná kuchyň 20 m2, dvě dvoulůžkové ložnice a jedna jednolůžkový, hlavní koupelna s dvojitým umyvadlem, vanou a sprchovým koutem a menší koupelna s vanou. Nakonec komora, která vede do podkroví.
Mezi vybavení: klimatizace se 2 mezistěnami v 1. patře a v přízemí, dřevěné rámy a okna s dvojskly, dřevěné balkony, moskytiéry, kondenzační kotel, termoplášť, vyklápění zateplené dřevěné garáže, vjezdová brána pro elektromobily .
Nemovitost se prodává s nábytkem viditelným na fotografiích.
V zadní zahradě je zděný dům cca 10m2, zateplený termoplášťem.
Energetická třída nemovitosti: C
Dům je přesně v Quarta D'Altino, v půvabném městečku "Le Crete", v oblasti velmi zelené bohaté na flóru, faunu, oázy, cyklostezky a naučné stezky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB