Prodat Podkrovní garsoniéra, Trieste, Trieste, Itálie, strada nuova per Opicina

Prodat - Cod. 42352

  • Typologie: Podkrovní garsoniéra
  • Oblast: 180 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 3 e 4

JEDINEČNÝ VÝHLED NA ZÁLIV A MĚSTO - Velmi světlý as nádherným panoramatickým výhledem na moře a město, penthouse a super-penthouse v exkluzivní rezidenci z roku 2004, kompletně zrekonstruované v roce 2017 a se stejným prvním vchodem.
150 vnitřních metrů čtverečních takto:
vchod, dvoulůžkový obývací pokoj (jídelna + obývací pokoj) s 10 metry okny na celou výšku, ze kterých si můžete vychutnat velkolepé panorama a okamžitý přístup do venkovních prostor (terasy a zahrady), kuchyně, prádelna, kompletní koupelna, dvoulůžkový pokoj s šatní skříň v plné výšce o celkové délce 7 metrů.
Praktická předsíň využívaná jako šatna vede do horního patra po elegantním designovém schodišti Perusini: odtud vstup do velkého studiového apartmánu o rozloze 40 m2, který se v současné době používá jako velká hrací plocha pro děti, ale ze kterého lze získat 2 pohodlné dvoulůžkové pokoje. Z horního patra privilegovaný výhled ze dvou velkých trojitých oken o šířce 3 metry, z nichž se vchází do druhého systému teras a solária umístěného v horním patře a přímo přístupného zvenčí, aniž by bylo nutné procházet společnými prostory.
Horní patro doplňuje koupelna s velkou rohovou vanou Novellini a další šatna s další šatnou.
Z obou podlaží je přístup na panoramatické terasy o celkové výměře 50 metrů čtverečních s úplným soukromím a terasovitou zahradu o rozloze více než 300 metrů čtverečních, organizovanou ve stinných a pastinových oblastech s úplným osluněním. V zahradách s ovocnými stromy a staletými olivovníky se nachází dřevěné hřiště pro děti s dřevěným domečkem, skluzavkou a 2 houpačkami. Venkovní prostory jsou vybaveny závlahou, osvětlením, zásuvkami a velkým venkovním sklepem pro ukrytí nářadí a zahradních strojů.

Obě koupelny mají okna a mají dvojitá umyvadla a hydromasážní sloupy.
Autonomní vytápění metanem se 160l zásobníkem vody.
Standardní systémy - optické vlákno - jemné povrchové úpravy:
Posuvná okna s trojitým zasklením s nízkými emisemi, celkem 20 lineárních metrů motorizovaných markýz Arquati se senzorem větru / slunce
integrované elektrické rolety proti vniknutí
3 invertorové klimatizace poslední generace
perimetrický poplašný systém, vnitřní a vnější objemový, kompatibilní se systémem domácí automatizace a dálkově ovládaný.
video monitorovací systém na obou úrovních
bezpečnostní třída I bezpečné (EN1143-I)
Masivní dřevěné parkety Berti v prknech, mozaikové vložky Bisazza, pancéřové dveře Vighi.

Nemovitost zahrnuje 16m2 box (s přímým přístupem do patra zcela bez architektonických bariér) a velmi velký čtvercový sklep nad zemí (přístup ode dveří)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB