Prodat Dvoupokojový, Trieste, Trieste, Itálie, via Armando Diaz, 5

Prodat - Cod. 43133

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 65 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Soukromá osoba (bez nákladů na zprostředkování) nabízí k prodeji vkusně zařízený byt v centru města, co by kamenem dohodil od náměstí Piazza Unità, bank a Cavany, který se nachází v hlavním patře (se stropy přesahujícími 3 metry na výšku) malé budovy v nedávné době rekonstruována ve všech jejích částech.
Po kompletní rekonstrukci v roce 2015 se byt skládá z: vstupní části a chodby; velký otevřený prostor obývacího prostoru s vysoce kvalitní otevřenou kuchyní, s výhledem na via Armando Diaz se dvěma velkými okny; dvoulůžkový pokoj s šatní skříní, vybavený s pečlivou pozorností, a malým úložným prostorem; a kompletní koupelna s oknem, s velkým sprchovým koutem vybaveným chromoterapií.
Nemovitost zahrnuje velmi pohodlný externí úložný prostor s přípojkami na prádlo a charakteristickým půlkruhovým kovaným balkonem.
Byt je zařízen s ohledem na designové trendy a je vybaven pancéřovými dveřmi, alarmem, klimatizací a nezávislým kotlem s vynikajícím výkonem.
Výtah v instalaci.
Shoda všech systémů je zaručena.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB