Prodat Domek, Duino-Aurisina, Trieste, Itálie, loc San Pelagio 40/c

Prodat - Cod. 42881

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 147 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: -

San Pelagio, Duino-Aurisina, Terst: tento zcela zrekonstruovaný městský dům hlavní jednotky se nachází v malebné krasové vesničce San Pelagio. Zahrnuje 147 metrů čtverečních obytné plochy, obklopené nádhernou přírodní zelení, se soukromou zahradou o velikosti cca 100 metrů čtverečních, která nabízí spoustu soukromí a klidu. Orientace na jih, dům je velmi světlý, ve všech místnostech. Prostornou obytnou část umocňuje přítomnost designových kamen na dřevo (kamna jsou moderní generace, hybridní, pracují jak na dřevo, tak na pelety. Zapalování pelet je programovatelné, ale lze jej ovládat i na dálku přes mobil telefon). Dále najdeme jídelnu s francouzským oknem s výhledem na dlážděnou část zahrady, kam lze umístit pohodlný stůl pro stolování pod širým nebem a několik lehátek pro relaxaci na slunci. Přízemí doplňuje koupelna s oknem se sprchovým koutem a velká spíž/šatna. Pohodlné vnitřní schodiště vede do prostoru na spaní, který se skládá ze dvou ložnic a koupelny s oknem s vanou a dvojitým umyvadlem. Hlavní ložnice je propojena s terasou, zatímco velká jednolůžkový pokoj má dvě okna s výhledem do zeleně. Ve druhém patře je velký a všestranný obývací prostor vybavený velkými okny a prádelnou. Brána pozemku umožňuje příjezd autem, které lze zaparkovat na prostranství před zahradou. Venku objekt také umožňuje další parkování.

Všechna okna jsou dřevěná s dvojitým zasklením. Certifikovaný systém vytápění LPG. Certifikovaný elektrický systém z roku 2018.

Zastávka veřejné dopravy, která spojuje San Pelagio s Terstem, Aurisinou a Sistianou, je vzdálena asi 50 metrů (jedna a půl minuty chůze). Do Terstu i na letiště Terst (Ronchi del Legionari) dojedete autem za 25 minut a na letiště v Lublani za hodinu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB