Prodat Dvoupokojový, Jesolo, Benátky, Itálie, via dei mille 79 Lido Ovest

Prodat - Cod. 38058

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 48 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Prodej od soukromé - Jesolo Lido West, v via dei Mille n. 79, prodám dvoupokojový byt vystavený slunci (nikoliv směrem k ulici), který je součástí budovy vybavené výtahem udržovaným v dobrém stavu a údržbou, složený z několika jednotek se skromným bytovým poplatkem, který se nachází v rezidenční oblasti v pěší zóně večer.
Byt, z mq. Asi 48 let je umístěn ve druhém pěti patře s výtahem, dobře vystaveným na moře a slunce (obývací pokoj - ložnice) a pár kroků od jedné z nejznámějších pláží v Itálii.
Dvoupokojový byt má dobrou velikost, optimálně racionalizovaný, rozložení areálu je následující: vchod má světlý a vzdušný obývací pokoj s kuchyňským koutem, kam se přes francouzské okno dostanete k obývacímu balkonu, který je také přístupný z hlavní ložnice.
Pokračování odpojení nás přivede do prostoru pro spaní, který má pohodlnou koupelnu se sprchovým koutem a velkou ložnici s manželskou postelí, osvětlenou oknem dveří, ze kterého můžete přistupovat na balkon.
K bytu náleží parkovací stání condominium, soukromá kondominium pláž velmi blízko k určenému plážovému místu zahrnutému v bytových výdajích (75 € / měsíc).
Umístění nemovitosti v pochybnost, je vhodný pro všechny hlavní služby a zajímavosti, nedaleké pláže, nakupování a noční život jsou v docházkové vzdálenosti,
aniž by se vzdálil klid noci.
Byt, byť ihned použitelný, by mohl být přizpůsoben v obývacím a kuchyňském prostoru s některými zásahy, které by ho přinesly k modernímu životnímu standardu, vzhledem k tomu, že prostory jsou vhodné pro restrukturalizaci (minimální příspěvky na obnovu 50%), moderní imprint.

Pro nemovitost, s příslušenstvím, je požadavek 130.000 Euro, obchodovatelný.
Vynikající poměr cena / m2. a pro jakýkoli příjem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB