Prodat Dvoupokojový, Řím, Řím, Itálie, Via Sisto IV 77

Prodat - Cod. 25910

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 60 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: terra

NO agentur. Dva pokoje vkusně zrekonstruované přízemí 60sqm + 55m zahradu s pergotenda Electric. Vatikánu. Metro Battistini. Částečně zařízený. V zelené, v bludišti úzkých uliček, že větrná mezi malými domky se zahradami, je v prodeji tento krásný byt o 60 m2 se nachází v přízemí, s vlastní dlážděnou zahradě 55m, velmi světlé díky triple expozice jiho-východ-sever / West, který se nachází v budově ve stejné barvě pouze 4 podlaží. Oba bytový dům byl rekonstruován v roce 2011. krásně Byt je velmi otevřený a moderní design s velkým sousedním obývací pokoj, kuchyň, předsíň, velká ložnice a prostorná koupelna (s oknem). Obývací pokoj má dvoje dveře s přímým přístupem na zahradu, která dělá žijící nesmírně okouzlující, s kuchyňským koutem skryté od pohledu, jak zadáte; malá předsíň odděluje obytný prostor od spaní, skládající se z ložnice a koupelny.
Unikátní podlahy ve všech pokojích v prkny z bílého porcelánu dlaždice efekt podlahy, dub externí bezpečnostní dveře válce s Evropskou proti vniknutí, stropy s reflektory, svítidla dřevo / hliník s dvojitým přerušeným tepelným mostem s moskytiérou, elektrické rolety a zábradlí. Designové radiátory, klimatizační zařízení v každé místnosti, posuvné dveře na zakázku, jedno sklo malované ručně, dva záchody celé stěny (v ložnici a předsíni - s botník); knihovna se zakázkovými policemi o tloušťce ne proložené svislými prkny. Sanitární pozastavena, sprcha v průhledném krystalu. Chcete-li dát jednotnosti do extrémních prostředích všechny dveře, skříně, okna se žaluziemi a válečku kryt vnitřní výstelky svítidel, byla provedena vstupní bezpečnostní dveře a dveře elektrické energie metr měřit, se stejným materiálem, design a barvy. Všechny systémy (elektroinstalace, vodoinstalace, topení) byly přepracována v roce 2011, v souladu s platnou certifikací. Uvnitř byly poskytnuty elektrické vedení pro většinu současných oddělené, takže můžete odpojit napájení selektivně. Nouzové svítidlo v případě oddělení elektrické energie. Topení. Satelitní anténa na střeše bazénu.
Zahrada částečně betonová efekt podlahy, elegantní svítidla jak na souši a skříněmi, dvě zásuvky lze vypnout zevnitř, vodního systému s připojením na vodu a pračka (nakládání / vykládání v koupelně). Automatický systém zavlažování s časovačem. Vlastní výroba nábytku v betonu a PVC horní s travertinu a zámkem na klíč: v kotel, další pračka, zatímco zbývající vítané pohodlných police. Pergotenda hliník imitace dřeva, s posuvnými motor a dálkové ovládání. Vchod s tepaného železa, dveře, které spojuje zahradu s nádvoří před, zpevněné plochy s rostlinami porfyr majetku. CENA obchodovatelné.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB