Prodat Domek, Corinaldo, Ancona, Itálie, Via Nevola

Prodat - Cod. 33583

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 220 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 3

Dům se nachází 2 km od malebného středověkého města Corinaldo, které je oceněno jako "nejlepší evropské destinace". Tato oblast je obklopena zelení v krásných kopcích Marche. Poloha je klidná a rezervovaná, s dobrým vegetačním zastíněním, ale ne izolovaně. Sametová pláž Senigallia je vzdálena pouhých 20 minut jízdy autem. Hory a lesy v Apeninách 40 minut.
POPIS: Dům je typický pro krajinu Marche, postavený v úplné cihla na začátku roku 900. Rozvíjí se na třech úrovních a je 220 (komerční) m2 (260 m²). V přízemí se skládá z garáže, skladu a kuchyně s krbem a komora. V prvním patře, spojeným vnitřním centrálním schodištěm, je byt s ústředním topením ihned vhodný k bydlení a sestává z kuchyně s krbem, obývacího pokoje, 2 ložnic a koupelny. Druhé patro je rozděleno na 2 hlavní místnosti, z nichž jedna je velmi velká a světlá, a 3 prostorné skladovací prostory.

Podrobnosti: Dřívější modernizační práce z velké části zachovaly původní terakotové podlahy a dřevěné trámové stropy. Dům je v dobrém stavu, byl až do nedávné doby pravidelně obýván, může potřebovat nějakou běžnou údržbu nebo vylepšení. Rostliny (elektřina, voda a topení) jsou datovány, ale fungují. Vnější a vnitřní úprava je dobrá.

Pozemek: Pozemek o celkové ploše 2 000 m2, z nichž asi 300 je obývaný zpevněným a oploceným dvorem, zahradou a několika ovocnými stromy; zbývající je v současné době nekultivováno a udržováno na trávníku. Místo je vynikající pro design krásné zahrady. Sousední pozemky a hospodářská zařízení mohou být k dispozici ke koupi.

Poloha: Umístění s dobrými silničními spojeními, službami a infrastrukturou. Autobusová zastávka ve vzdálenosti 150 m, nákupní centrum 600 m. Mnoho historických, uměleckých a přírodních zajímavostí navštívit nedaleké kulturní akce, přehlídky a festivaly. Jídlo a víno jsou vynikající. Je ideálním místem pro ty, kteří milují odpočinek a krajinu, ale také si užívají život plný emocí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB