Prodat Domek, Città della Pieve, Perugia, Itálie, voc san bartolomeo 24, ponticelli

Prodat - Cod. 23325

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 435 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 2

Tento typický toskánský statek o rozloze 435 m2 se nachází na vrcholu zalesněného kopce s 360 stupňovými výhledy přes údolí do Cetony, Toskánsko na západě a Citta della Pieve, Umbrie na východ. Přestože se nachází v přírodě, občanská vybavenost, obchody, banky, lékárny přístup na hlavní železniční trať a spojení A1 (dálnice slunce) jsou vzdálené jen patnáct minut jízdy.
Nejstarší část budovy byla postavena v 18. století a posloupnost upgradů pokračovala až do 20. století, kdy byla obnovena jako „agroturistika“ nocleh se snídaní a samostatný byt k pronájmu s vnitřním schodištěm a vnějším samostatným vchodem doplněným 8 ložnic a 8showerrooms, 2 kuchyně, obrovské posezení / jídelna, 2 venkovní jídelní plochy, altán, 10 x 5 metrů bazén a parkování pro 6 a více vozidel. Nyní je to velký pohodlný rodinný dům, pokrývající obě podlahy, soustředěný do terasovité zahrady s olivami a ovocnými sady, které se snadno udržují a zajišťují soukromí tohoto objektu.
Osvědčení „Abilita“, síťová elektrická energie, podzemní plynová nádrž a síťová voda jsou certifikovány (protože je správně nainstalována / udržována) a na místě je dobrá ADSL. Je zde možnost, je třeba hledat povolení, vybudovat závislost 90 m2 v areálu, který by mohl být použit jako pronajímatelná místnost a velký dům pronajatý nebo jako ubytování pro člena rodiny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB