Prodat Venkovská usedlost, Città della Pieve, Perugia, Itálie, San Bartolomeo

Prodat - Cod. 41554

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 435 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: 2

Toskánská farma na klíč se 6 ložnicemi se sprchou a vlastní koupelnou v 1. patře a snídaňovou místností. Do přízemí vedou venkovní i vnitřní schodiště umožňující samostatné pronajmutí horního patra. K dispozici je také půda po celé délce, přístupná z této úrovně systémem skládacích schodů, poskytující úložný prostor.
V přízemí jsou 2 ložnice a 1 koupelna, obrovské posezení/jídelna s funkčním krbem, herna s původními dubovými trámy a cihlovými oblouky, samostatná kuchyně, šatna, technické zázemí a WC, kotelna ÚT. Kolem zahrad, zapuštěný bazén 10 m x 5 m s velkou terakotovou dlážděnou terasou, sklad dřeva, skladiště, jídelní kout s pergolou, gril, dřevěný altán na soukromém pozemku se vzrostlými rostlinami, ovocnými stromy, 8 olivovníky a ořešákem . A
Masivní dřevěná dvojskla se sítěmi proti hmyzu, vnitřní žaluzie, kovové bezpečnostní mříže na oknech v přízemí a dřevěné bezpečnostní dveře, Wi-Fi, ústřední topení na biomasu/GPL voda. Zásobník vody o objemu 2000 litrů a cisterna na dešťovou vodu plněná z okapů pro zavlažování zahrady.
Energetická třída D, certifikované rozvody, rozvody vody a prodává se kompletní s nábytkem, armaturami a vybavením, aby bylo zajištěno, že kupující může okamžitě začít bydlet/pronajímat nebo provozovat B&B.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB