Prodat Stavební parcela, Perugia, Perugia, Itálie, Ponte Pattoli

Prodat - Cod. 41610

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 101800 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

PERUGIA - lokalita PONTE PATTOLI - 13 km od centra Perugie a blízko napojení na dálnici E45, v externí poloze od města, na prodej velký pozemek o celkové ploše 101 800 m2 (deset hektarů ), z toho 72.844 m² budovy D2 a D3.
Jedná se o 5 rovinatých pozemků, na kterých lze postavit celkem asi 38 000 metrů čtverečních budov s maximální výškou v rozmezí 10 až 15 metrů.
Zamýšlené použití, stejně jako zakončení a vývojové činnosti malých průmyslových a řemeslných činností je také rozšířena na tom je plánováno na místech D1, tedy všechny zamýšlené použití pro výrobní činnosti, jakož i činnosti jsou povoleny sociálně-zdravotní péče, management, veřejné nebo soukromé „služby“ zaměřené na podporu sídelních a výrobních procesů, včetně komerčních aktivit, správy potravin a nápojů, turisticko-výrobní, rekreační, sportovní a kulturní aktivity.
Na centrálním pozemku je rovněž umožněna možnost výstavby bioplynové stanice o výkonu 990 kW na pohon rostlinnou biomasou pro výrobu elektrické a tepelné energie.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB