Pronájem Jednopokojový, grosseto, Grosseto, Itálie, Via Giglio 37 58046 Marina di Grosseto

Pronájem - Cod. 38885

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 33 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2

FREE
     Od 23. května do 15. června (150 € 1. týden)
     Od 29. června do 6. července
     Od 13. července do 3. srpna
     Od 7. září do 30. listopadu

PŘEDPISEM NEJSOU PŘIJATÉ ŽÁDNÉ PETSY

Pronajměte si nový apartmán v Marina di Grosseto / Toskánsko / Itálie v kompletně zrekonstruované rezidenci, pouhých 50 metrů od jemné písečné pláže. V budově je energetická třída G. Rezidence má velkou zahradu se stromy, terasu pro sušení prádla a solárium. Byt se nachází ve druhém patře výtahu. Skládá se z obývacího pokoje s manželskou postelí a dvou dvoulůžkových. Kuchyňský kout s elektrickým sporákem s veškerým nádobím, lednicí s mrazákem, stropním ventilátorem a klimatizací, markýzou, LCD TV, koupelnou se sprchovým koutem a pračkou, žehličkou a žehlícím prknem, sušičkou. Kromě toho jsou k dispozici dvě kola, jedna s košem a druhá s dětskou sedačkou a velikost horského kola 24.

Koupaliště nabízí našim zákazníkům 10% slevu. Marina je klidné přímořské letovisko s přístavem, který se nachází na pobřeží Maremma 12 km od Grosseta. Je také ideálním místem pro milovníky vodních sportů, jako je plachtění, windsurfing a kitesurfing. Obdivovat některé krásy, jako je Maremma Park, Orbetello zabalené ve vodách laguny, Talamone, Capalbio a Tarot Garden, Monte Argentario s Porto Ercole a Porto Santo Stefano. Méně než hodinu jízdy autem od trojúhelníku Tufo: Sovana, Sorano, Pitigliano, ze známých termálních vod Saturnie a Montalcina, které si pamatují na své víno. Poblíž Grosseto archeologická naleziště etruských měst Roselle a Vetulonia. Chcete-li navštívit krásné středověké vesnice Massa Marittima. Představuje ideální výchozí bod pro výlety, jako je ostrov Giglio, ostrov Elba, Siena, Florencie.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB