Pronájem Jednopokojový, grosseto, Grosseto, Itálie, Marina di Grosseto via del Giglio n°37 58046

Pronájem - Cod. 24500

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 32 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2

*** K DISPOZICI od března do října 2015 ***

 PRAVIDLA PRO Domácí mazlíčci nejsou povoleni

Cena se vztahuje k tomu v prvním týdnu k dispozici

Nájemné v Marina di Grosseto nového studiového pobytu plně obnovena jen 50 metrů od pláže s jemným pískem. Budova je energetická třída G. Rezidence má velkou zahradu se stromy, terasa na sušení prádla a solárium. Byt se nachází ve druhém patře přístupné výtahem. Skládá se z obývacího prostoru s manželskou postelí a dva singly. Kuchyňský kout s varnou deskou s veškerým nádobí, lednice s mrazákem, stropní ventilátor, TV, koupelna se sprchovým koutem a pračkou, žehlička a žehlící prkno, sušák na prádlo. Také budete muset poskytnout dvě kola, jedno s košem a druhé sedadlo pro děti, a na horských kolech opatření 24. lázeňský dům nabízí 10% slevu pro naše zákazníky.
 
Marina je klidné přímořské letovisko vybaven přístavu, který se nachází na pobřeží Maremma 12 km od Grosseto. To je také ideálním místem pro milovníky vodních sportů, jako je plachtění, windsurfing a kitesurfing. Chcete-li navštívit některé krásky jako park Maremma, Orbetello zabalené ve vodách laguny, Talamone, Capalbio a Tarot Zahrada, Monte Argentario s Porto Ercole a Porto Santo Stefano. Méně než hodinu jízdy od trojúhelníku Tuff: Sovana, Sorano, Pitigliano, termální lázně Saturnia a Montalcino připomínán pro jeho vína. Nedaleko Grosseto archeologická naleziště v etruských měst Roselle a Vetulonia. Chcete-li navštívit krásné středověké město Massa Marittima. To představuje ideální výchozí bod pro výlety, například na ostrově Giglio, Elba, Siena, Florencie a Řím.

 Kouzelný Studio X 4 pár kroků od moře

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB