Pronájem Hotel, Vaglia, Florencie, Itálie, Via di Paterno 2413

Pronájem - Cod. 41310

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 600 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 0

Pronájem restaurace a hotelu na toskánském venkově nedaleko Florencie
Místo
Nemovitost se nachází na toskánském venkově nedaleko Florencie, asi 15 km od Florencie (nemocnice Careggi a Piazza della Libertà), asi 10 minut autem od Parco mediceo di Pratolino (Villa Demidoff). Nachází se v Paterno, malé a klidné vesnici v obci Vaglia, ve Florencii. Je na odlehlém místě, 2 km od hlavní silnice Via Bolognese.

Vlastnictví
Majetek z 19. století je obklopen zahradou a řekou. Budova je v dobrém stavu.
V přízemí je prostorná jídelna pro asi 50 hostů, velká pec na pizzu na dřevo a další velká snídaňová místnost pro více než 50 hostů. Snídaňová místnost může sloužit také jako jídelna. Jídelny si zachovávají původní vlastnosti typické pro toskánský styl: starodávné „cotto“, kamenné zdi, dřevěné stropy a další detaily (kované lampy, terakotové klenuté stropy, oblouky…).
V přízemí se nachází velká plně vybavená kuchyň, komora, umývárna, koupelny.
Sklep se nachází ve sníženém přízemí.
Ve stejné budově se samostatným, ale propojeným vchodem se nachází jednoduchý a okouzlující hotel s malým sálem a 10 pokoji, každý s vlastní koupelnou se sprchovým koutem.
Vybavení pokojů je pěkné a pohodlné a připomíná toskánskou selskou tradici. Atmosféra, ve které je dům ponořen, je romantická a bohatá na mnoho známých tradic. V tomto domě máte pocit, že si můžete odpočinout od každodenního života.
Kolem budovy je pěkná zahrada s vlastní studnou na vodu, kde si hosté mohou dát večeři nebo snídani a relaxovat poblíž řeky.
Před budovou je velké soukromé parkoviště.

Podnikání
Restaurace a hotel byla otevřena minimálně od počátku 20. století (Locanda di Paterno), kdy ji navštívili cestovatelé na koních nebo v kočárech a proslavila se místním vínem „Passito“.
Firma byla vždy rodinná a nyní je z rodinných důvodů od konce roku 2017 uzavřena.
Struktura je vybavena vším, co k činnosti hotelu a restaurace potřebujete: stoly, židle, nádobí, náčiní a veškeré potřebné příslušenství, lednice, mrazničky, vysokopecní skříň, mlýnek, krájecí stroj, sporák na 6 pánví s odsavačem, gril pro příprava grilovaného masa, myčka…
Hotelové pokoje a celý objekt je plně vybaven.
Vzhledem ke své poloze a vlastnostem je to ideální nemovitost, kterou je možné spravovat nejen jako hotel a restauraci, ale také jako školu kulinářského jídla, jako kuchyňskou dílnu pro cateringové činnosti, pro svatby a obřady, pro dlouhodobé řešení bydlení/bydlení pro studenty nebo dělníci ve městě Florencie nebo v blízkém Fiesole.

Cena
Cena je 3 500 € za měsíc. Řádná smlouva je 9+9 let. Je to nezbytná jistota, záruky a vážnost.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB