Pronájem Hotel, Vaglia, Florencie, Itálie, via di Paternos s2383 50036 vaglia Firenze

Pronájem - Cod. 39857

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1

Restaurace a hotel k pronájmu v toskánském venkově nedaleko Florencie

Místo
Nemovitost se nachází v toskánském venkově nedaleko Florencie, asi 15 km od Florencie (nemocnice Careggi a náměstí Piazza della Libertà), asi 10 minut autem od Parco mediceo di Pratolino (Villa Demidoff). Nachází se v Paternu, malé a tiché vesnici v obci Vaglia, v provincii Florencie. Je na samotě, 2 km od hlavní silnice Via Bolognese.

Vlastnictví
 Objekt z 19. století je obklopen zahradou a řekou. Budova je v dobrém stavu.
V přízemí je prostorná jídelna pro asi 50 hostů, velká pec na dřevo na pizzu a další velká snídaňová místnost pro více než 50 hostů. Snídaňová místnost může sloužit také jako jídelna. Jídelny si zachovávají původní vlastnosti typické pro toskánský styl: starobylé „cotto“, kamenné zdi, dřevěné stropy a další podrobnosti (kované železné lampy, terakotové klenuté stropy, oblouky…).
V přízemí se nachází velká plně vybavená kuchyň, spíž, umývárna, koupelna.
Sklep se nachází ve spodním přízemí.
Ve stejné budově se samostatným, ale spojeným vchodem se nachází jednoduchý a okouzlující hotel s malým sálem a 10 pokoji, každý s vlastní koupelnou se sprchou.
Vybavení pokojů je pěkné a pohodlné a připomíná toskánskou rolnickou tradici. Atmosféra, v níž je dům ponořen, je romantická a bohatá na mnoho známých tradic. V tomto domě máte pocit, že si můžete odpočinout od každodenního života.
Kolem budovy je pěkná zahrada s vlastní studnou pro vodu, kde si hosté mohou dát večeři nebo snídani a relaxovat u řeky.
Před budovou je velké soukromé parkoviště.

Podnikání
Restaurant and Hotel byl otevřen nejméně od počátku 20. století (Locanda di Paterno), kdy ho cestovatelé navštívili na koních nebo kočárech a proslulé místním vínem „Passito“.
Podnik byl vždy veden rodinou a nyní je z rodinných důvodů uzavřen od konce roku 2017.
Struktura je vybavena vším, co potřebujete pro činnost hotelu a restaurace: stoly, židle, nádobí, nádobí a veškeré potřebné doplňky, lednice, mrazničky, vysoká skříňka, mlýnek, kráječ, kamna na 6 pánví s extraktorovým ventilátorem, gril na příprava grilovaného masa, myčka ...
Hotelové pokoje a celý majetek jsou plně vybaveny.
Vzhledem ke své poloze a charakteristice je to ideální nemovitost, kterou lze spravovat nejen jako hotel a restaurace, ale také jako kulinářská potravinová škola, jako kuchyňská dílna pro stravovací činnosti, pro svatby a ceremonie, pro dlouhodobé řešení bydlení / bydlení pro studenty nebo dělníci ve městě Florencie nebo v blízkém Fiesole.
K dispozici na prodej na vyžádání.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB