Prodat Vila, Vinci, Florencie, Itálie, via macchiavelli

Prodat - Cod. 24509

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 450 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 3

Reprezentativní vila v Vinci Florencie frakci Clove v jednoduchém, otevřené na všech stranách, s velkým garáže 40m2 minimálně na 2 auta a dalších 6 aut na pozemku. Závislost 30 m² + terasa nezávislý od vily.
Vila je v současné době rozdělen do tří celků, nezávislé a jako číslo, která, jak technických systémů a inženýrských sítí dodavatelů. Přízemí + první patro, druhé patro, a poslední pro zcela nezávislý na příloze.
Vila se nachází na třech úrovních, v celkové délce 435 m² + zahrada 240 m2: přízemí má 3 ložnice, velký obývací pokoj 50 m2, samostatná kuchyň, dvě koupelny, sklep, velká vstupní hala 24 m2, a další různé lokální evakuace. V prvním patře je další 3 pokoje, koupelna, předsíň, kuchyň se 20 m2, což je další velký obývací pokoj 34 m2, a dvě terasy na zahradě před vilou. Ve druhém patře, dvě ložnice a obývací pokoj více než 20 metrů čtverečních, malý servis a terasa 15 m2, snadno přeměnit na další ložnice.

Doporučuje se pro podnikání / investice pro B & B, Guest House, Restaurace, která má v současné době devět pokojů, plus velké sály pro použití jako běžné jídelnách.
Vila je kompletně zařízený kvalitním nábytkem a vynikající dokončovací většinou na míru z ruky, kuchyně, stejně jako kvalitní nábytek jsou kompletní se všemi spotřebiči.
Vila je připravena k životu a nevyžaduje žádnou údržbu.
Nachází se ve městě Vinci rodiště velkého Leonardo da Vinci, je kousek od nádraží Empoli, jen pár kilometrů od FI-PI-LI, 25 km od vlakového nádraží ve Florencii, "letiště Florencie je 28 km a "Mezinárodní letiště PISA pouhých 43 km. EURO 850,000 Tratt.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB