Prodat Více než 5 pokojů, Impruneta, Florencie, Itálie, upon request

Prodat - Cod. 42188

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 210 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 1

Prestižní panoramatický byt na prodej v prvním patře historické italské vily ze 16. století, obklopené zelenými kopci v bezprostřední blízkosti Florencie, v exkluzivní a vyhledávané poloze, kousek od vesnice Tavarnuzze, s mýtným stánky Certosa a dálnice do Sieny 10 minut.

Nemovitost, přístupná z typického florentského bijouxového nádvoří, se skládá z širokého světlého vchodu, prádelny/šatny, velké kuchyně, dvou prostorných ložnic s vlastní koupelnou, majestátního velkého obývacího pokoje s mohutným dřevěným příhradovým stropem, o celkové ploše 210 čtverečních stop. Podlahy ze světlého dřeva a cotto.

Vynikající expozice, čtyři různé vnitřní a vnější obklady, dva malé krásné balkony s výhledem na jedinečnou historickou zahradu v italském stylu.

Byt je vybaven parkovacím stáním a venkovním zeleným prostranstvím naproti domu, ze kterého se při dobré údržbě může stát velmi příjemná malá zahrádka.
Sklep a další vnitřní parkovací místo na vyžádání.

Velmi klidná tichá lokalita, v blízkosti všech služeb. Nemovitost je pro svou strategickou a bezpečnou polohu vhodná pro časté cestovatele, rodinné sídlo i reprezentativní sídlo či profesionální firmu.

Volný ihned
Velký potenciál
Cena 480 000

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB