Prodat Vila, Trecastagni, Catania, Itálie, VIA SANT'AGOSTINO 12 TRECASTAGNI (CT)

Prodat - Cod. 43735

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 179 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1
  • Majetkové poměry: New building

Tato vila byla postavena v roce 2018 a nabízí všechny výhody domu postaveného s využitím zelené budovy. Tepelná pohoda díky energetické třídě A4 (která představuje maximální tepelnou izolaci a tedy úsporu energie) a sálavému podlahovému vytápění; akustický komfort díky použitým materiálům a speciální izolaci; maximální antiseismická bezpečnost díky křížově vrstvenému konstrukčnímu systému z masivního dřeva XLAM.
Pozemek o velikosti cca 2000 m² má poměrně rovinatý půdorys a vzhledem k poloze má zahrada a bazén výhled na Etnu v celé její majestátnosti. Vnější design vily je velmi lineární, s hrou odstupňovaných objemů, zdůrazněných použitím dvou barev omítky, které uvnitř označují dvě obytné a spací části.
Vila má kontinuitu mezi vnitřkem a vnějškem, a to jak pro velké okno, které spojuje obývací část s terasou u bazénu, tak pro velké dřevěné kůlny, které vytvářejí dvě velmi příjemná a pohodlná venkovní prostředí: venkovní posezení před obývacím pokojem a venkovní jídelní kout sousedící s kuchyní. Vchod se otevírá do dvoupodlažní obytné části s krbem a stropem s odhalenými dřevěnými trámy. Ve stejné místnosti zatahovací posuvné dveře propojují otevřený prostor s kuchyní se středovým ostrůvkem. V ložnici najdeme dvoulůžkové apartmá s vlastní koupelnou a šatnou, druhou ložnici a koupelnu.
Celý pozemek si stále zachovává zbytkový stavební objem, ideální pro ty, kteří chtějí nemovitost výškově rozšířit nebo postavit další bytovou jednotku či přístavbu pro budoucí ubytovací zařízení.

Zdržte se zvědavců, obchodníků a žroutů času. Jednání mezi soukromými osobami ŽÁDNÉ AGENTURY!!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB