Prodat Vila, Pedara, Catania, Itálie, via monte pò

Prodat - Cod. 41366

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 240 m²
  • Pocet pokoju: 5+
  • Podlazí: Due livelli

Pedara, Piano Ellera (Etna Park), okouzlující samostatná vila asi 250 metrů čtverečních. ponořeno do soukromého parku o rozloze asi 3000 metrů čtverečních. Budova, v dobrém stavu, obyvatelná, je vybavena velkými zásobami vody a naftovým topným systémem. Rozkládá se na dvou podlažích, každé o rozloze 120 metrů čtverečních. Dispozice pokojů je rozložena následovně: v přízemí se nachází velký obývací prostor sestávající z obývacího pokoje s kouzelným krbem, jídelny, jídelní kuchyně, technické místnosti a služeb. Venku, jako na fotografii, obývací terasa s kuchyňským koutem, grilem a kamennou pecí a terasa pro akce.
Do prvního patra se vstupuje pohodlným točitým schodištěm, které umožňuje přístup do obývacího pokoje a do 4 ložnic a také koupelny. Možnost rozdělení na dvě nezávislé bytové jednotky vzhledem k přítomnosti druhého vstupu v horním patře. Vila se nachází v parku Etna, ve velké zemi, kde jsou kmenové stromy, jako jsou kaštany, duby a ovocné stromy. Má druhý příjezdový příjezd z paralelní ulice. Zajímavé řešení jako ubytovací podnik, B & B nebo prázdninový dům vzhledem k poloze v nadmořské výšce 1150 metrů nad mořem, ze které se za 30 minut dostanete k útočišti Sapienza a lanovce Etna na centrální kráter (3300 m) nebo, v opačném směru, moře.
TYP VLASTNICTVÍ: Celá vlastnost, vlastnost střední třídy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB