Prodat Vila, Sperlonga, Latina, Itálie, VIA FLACCA 5857

Prodat - Cod. 33571

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

SPERLONGA, krásný dům k prodeji pouze 5 km, v blízkosti moře (700 m) se 2 verandy, zahradní velké 300sqm s dlažbou v altánku a grilem, s parkovacím místem pro 2/3 vozů. UBYTOVÁNÍ INTERIÉR: obývací pokoj s kuchyní Volné prostranství, 2 ložnice a komfortní koupelna se sprchovým koutem. VYBAVENÍ: Vila má také vnější umyvadlo s pultů, venkovní sprcha, vlastní studna na vodu (kromě vody jasné) obalené v porcelánu Effect Stone a navíc se již připravuje pro vytápění a / nebo krbu a / nebo Peletová kamna, venkovní dlažba porcelán kamenina ve své konečné fázi do konce roku 2017. Dům s vysokými příjmy, s ohledem na oblast Sperlonga (starobylé středověké vesnice a mezi 32 nejkrásnějších v Itálii ‚ANCI), Terracina, Gaeta, San happy Circeo, Sabaudia, Formia, pro sezónní nájemné, za kalendářní rok a B & B! Private Oznámení Žádné agentury prosim! Jakékoliv informace zavolat nebo poslat e-mail. ZÁKLADNÍ INFORMACE: SPERLONGA je umístěn uprostřed mezi Římem a Neapolí, na popud skále s výhledem na moře s nádherným výhledem na Ischia, Capri, Pontinské ostrovech a ostrohu Circeo, Sperlonga má nejkrásnější pláže a zátoky členité traktu pobřeží, která vede od Circeo k Gaeta. Dostupné vlakem do 1 hodiny od Říma a od Neapole, přes železniční dopravy a shuttle bus dodaly každou hodinu. Historické centrum, auto-bez ostrov s bílými úzkých uliček, kuriózní barů, obchodů, restaurací a slavného blešího trhu v sobotu ráno nabízejí turistům neopakovatelnou atmosféru a už ... radost z návratu. Sperlonga s křišťálově čistým mořem a výbornými podmínkami pláže získala Modrá vlajka Evropské od roku 1996! Neapol / Capodichino - - a to jak na 120 km ve městě Řím / Fiumicino letiště.
Nejbližší Ferry: Terracina v 8 km Capri, Ischia, Ponza a Ventotene. Nejbližší vlaková zastávka: Fondi / Sperlonga do 10km.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB