Prodat Dům, Priverno, Latina, Itálie, Via Pagani, 19

Prodat - Cod. 41343

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: +5
  • Podlazí: 1-2

Na prodej Historická budova ve starém městě Priverno, poblíž opatství Fossanova, jednoho z nejvýznamnějších goticko-cisterciáckých klášterů v Itálii, asi 100 km jižně od Říma a necelých 30 minut od Ulysseské riviéry (San Felice Circeo, Sabaudia) (Terracina, Sperlonga).
Nemovitost se nachází ve třech patrech a má celkovou plochu asi 350 metrů čtverečních, přičemž v prvním a druhém patře jsou dva byty, každý o rozloze asi 100 metrů čtverečních, s přímým a nezávislým vchodem z ulice.
V přízemí se mohou pochlubit prostornými pokoji a vysokými klenebními oblouky z kamenů (v současné době slouží jako sklepy a sklady). Kromě toho se ve stejném patře nachází charakteristická studna na vnitřním nádvoří a nečekaná zahrada o rozloze asi 50 metrů čtverečních.
K dispozici je také byt využívaný jako profesionální studio, které mají lékařskou kancelář, koupelnu a čekárnu s přímým a nezávislým vchodem z ulice.
Byt v prvním patře se skládá z velkého obývacího pokoje se salonkem v další místnosti, kuchyně s krbem, koupelny se sprchovým koutem, dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí a dvoulůžkových pokojů se dvěma balkony.
Byt ve druhém patře se skládá z velkého obývacího pokoje, kuchyně, koupelny se sprchovým koutem, dvou ložnic s manželskou postelí a panoramatické terasy o rozloze asi 25 m2.
Celou budovu spojuje elegantní vnitřní žulové schodiště s kovaným a dřevěným madlem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB