Prodat Vila, Manduria, Taranto, Itálie, via per oria 81

Prodat - Cod. 32243

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 450 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 3

V současné době je vila a ‚úžasný bed and breakfast s 5 ložnic a 4 koupelny.

Dokončen v roce 2010, vila ‚s úpravách nesmírně cenný, místní kámen, mramor, vlašských interiérové ​​dveře, skříně v masivního ořechu, dvojitá plastová okna s hliníkovými žaluziemi.

Na třech úrovních s velkým místnosti 40 metrů čtverečních jídelní klenuté stropy a soukromé zahrady cca 1400 osázené jemnými tropických a okrasných rostlin neústupný na pozemku v prostorách určených pro vil, ale i komerčních, vila má šanci, která se bude obývaný dvěma rodinami se samostatnými vchody.

Ve skutečnosti, dům má trojí vstup na hlavní silnici v semi-příměstské oblasti obsluhované a do 50 m od obchvatu země.

Je také vybaven plně využit kuchyňský kout v tradičním způsobem cca 20 s mramorovými umyvadly vyrobených na zakázku ručně kvalifikovaných sicilské mistrů, s garáží a hospodě ve sklepě a možnost ‚získat dva samostatné byty na úrovních a | nebo L ‚příležitost‘ k rozšíření vzdušného prostoru objektu do druhé úrovně.

V době činu dům může ‚být prodávány spolu s nábytkem, z nichž mnohé byly pečlivě přizpůsobené a na základě velmi zvláštní styl stejného vily.

Vila a ‚také vybaveny všechny možné a myslitelné komfort s autonomní systém extrakce a čištění vodu upravenou reverzní osmózou, nezávislé topení metan rostliny, 6 klimatizační zařízení, systému průmyslové televize, automatický zavlažovací systém, místo pro všechny vozy ‚venku na zahradě atd. atd.

Možnost ‚výměna cílové uživatel.

Ve vile je také nachází jen 10 km od pobřeží a Manduria letoviska.
vynikající příležitost Property as novým a prestižní klíč stejně jako perfektní investice pro činnosti ubytování je již ‚iniciované dva roky.
nemovitost může ‚být použit buď jako rodina nebo rodinného bi prestižní domu nebo promiskuitní způsobem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB