Prodat Třípokojový, Torre Colimena, Taranto, Itálie, Torre Colimena

Prodat - Cod. 34330

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 85 m²
  • Pocet pokoju: Sleeping rooms 3
  • Podlazí: Ground + underground

Přímo od vlastníků je tento byt k prodeji v Torre Colimena, Salento, Apulie.

V přízemí je apartmán vybaven obývacím pokojem s dlouhým prostorem, kuchyňským koutem, koupelnou, hlavní ložnicí, schodištěm, umělecky vyzdobeným v železe, vedou k dalším dvěma podzemním pokojům, které mohou být použity buď jako ložnice pro hosty, nebo jako taverna.

K dispozici jsou také dva nádvoří, jedna s výhledem na přední straně vybavená dřevěnou pergolou, druhá na zadní straně, kterou lze nakonec využít i pro parkování až na dvě auta.

V obývacím pokoji je pohovka v etnickém stylu vyrobená typickými apulskými kameny složenými z fosilních mořských inkluzí, uvnitř kterých je další sklopná postel v případě náhlého hosta a rohu pro televizi či jiný druh média.

Umělecká stěna stejného materiálu, podobná malé věži, odděluje kuchyňskou zónu, zatímco samotná vařička je vyrobena pevnou konstrukcí zakrytou keramikou v typickém středomořském stylu připomínajícím rybářské domy.

Samozřejmě, tyto struktury, které charakterizují styl domu, zůstanou po prodeji uvnitř, pokud nové kupující nebudou ochotni.

Za domem je ideální pro potápěče, protože mohou oblékat své podvodní zařízení i na zadním nádvoří a jít přímo na začátek potápění v malé skalnaté zátoce na mořském pobřeží přímo před domem ve vzdálenosti asi 30 metrů, což je obecně považováno za snadné místo pro srážení koupání i jinými místními potápěči
jako zajímavá podmořská oblast.

Poté, co potápění skončí, mohou být všechna zařízení vyplachována do velké toalety na zadním nádvoří, navíc k doplňkové venkovní sprchě.

Torre Colimena je také určen pro milovníky přírody a pro plavce, protože asi 100/200 metrů chůze na západ od domu jsou dvě velmi dlouhé bílé písčité pláže s vysokými dunami zakrytými keřem myrty, tmely, jalovce, jahodami, mořskými liliemi chráněný mořský přírodní park "Salina dei Monaci" (bývalý římský starověký
salina), kde ptáci často vidí růžové plameňáky a mnoho dalších vodních ptáků.

Jen pár kroků na východ od domu se nachází historická věž s názvem Colimena, která byla postavena v 16. století a udává její název celé obci.

Několik kroků od moře po věži se můžete dostat do přístavu malého rybáře, který je centrem města, kolem kterého najdete spoustu restaurací a obchodů, a pak opět můžete dosáhnout dalších divokých a dlouhých krásných pláží.

Ať už je to část pobřeží, je vždy dobré pro windsurfing, zatímco milovníci surfování mohou někdy navštěvovat nedaleký známý Ham Point (který britské noviny Telegraph nedávno vypsal mezi nejkrásnější pláže světa), kde písečné útesy vytvářejí silné a silné vlny.

Nemovitosti lze navštívit v létě (červenec / srpen).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB