Prodat Vila, La Spezia, La Spezia, Itálie, Via Montepertico La Spezia

Prodat - Cod. 43867

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 340 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: -

Tato vila o rozloze 340 m2, volná ze tří stran, je ponořená na pozemku o rozloze přibližně 1 500 metrů čtverečních, obklopená olivovníky a ovocnými stromy, s dobře udržovanými zahradami s anglickými trávníky a nádhernou obytnou terasou s výhledem na moře. úrovně, navíc sklep, sklep a garáž. Všechna podlaží jsou vnitřně propojena.

Hlavní vchod vede do obývacího pokoje s krbem a čtecím/relaxačním koutkem. Velký a světlý obývací pokoj se stolem, který pojme až 8 osob, má velká okna s výhledem na terasu s výhledem na moře a do zahrady.

K dispozici je kuchyně na míru v olivově zelených tónech, plně vybavená. Odtud vedou pohodlné dveře do zahrady, která se běžně používá jako druhý vchod. K dispozici je také koupelna pro hosty.

Několik kroků po širokém dřevěném schodišti vede do prostoru na spaní, který má v celém prostoru parketové podlahy, se 3 ložnicemi a hlavní koupelnou. Z tohoto patra je vstup do otevřeného podkroví s dobře členěnými prostory: kuchyň, velký obývací prostor, spací kout, koupelna a komora. Podkroví je kompletně vybaveno vestavěnými skříněmi na míru.

V suterénu s pohodlným přístupem je krčma s krbem a pecí na dřevo a otevřená kuchyně. Velká část tohoto podlaží je využívána jako garáž, s dostatkem místa pro více než jedno auto, spolu se sklepem a hobby zónou. K dispozici je také parkovací stání v rámci plně oploceného pozemku, který má elektrickou bránu.

Nepřehlédnutelná je funkční studna s elektrickým čerpadlem, které zavlažuje celou zahradu.

V rovinaté části zahrady za domem je také možnost přístavby bazénu nebo vířivky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB