Prodat Více než 5 pokojů, La Spezia, La Spezia, Itálie, Va Vittorio Veneto

Prodat - Cod. 43417

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 175 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

La Spezia, 10 minut chůze od centra a 5 minut chůze od nového nádraží Migliarina pro Cinque Terre, v blízkosti všech hlavních služeb, velký byt na 2 podlažích, se 2 samostatnými vchody, ale spojenými uvnitř schodištěm, jedinečný v Katastrální byt, výborná orientace v nároží východ-jihozápad, ve složení:
Z pancéřových dveří se vstupuje do 1. patra, vchod, zařízená jídelna Schiffini, mod. Solaro, zakázková výroba s deskou Dekton, uzavřená 2-skleněnými posuvnými dveřmi na stropě, dvoulůžkový obývací pokoj, jídelní kout, šatna s oknem s prádelnou a úložným prostorem, servisní koupelna s oknem s dlažbou Bisazza, 1 lodžie 5 m2 balkon, 2 šatny, 1 větší, kterou lze použít jako spíž a 1 menší pod schodištěm vedoucím do horního patra, schodiště je kovové obložené dřevem, 3 ložnice, každá s připojenou koupelnou a 1 ložnice slouží jako šatna nebo pracovna, pancéřové dveře pro samostatný vchod, zónový spínač na podlaze, 1 až ke stropu policová komora pro 2 stěny, 1 zásobník vody pro rozvody služeb a kuchyně, aby zůstal zachován tlak a teplota stálá při užívání, 1 lodžie balkon 5 m2.
Celková plocha je 175 m2, nezávislé topení s radiátory Zender, dveře Rimadesio: v 1. patře výsuvné průhledné sklo, ve 2. patře výsuvné matné sklo, kromě dvířek úložného prostoru/botníku, které jsou výklopné zrcadlo, 1. dlažba v mramorovém efektu porcelánová kamenina, 2. patro dlažba bílá porcelánová kamenina s odlesky, jednokřídlá okna Shuco. Domácí automatizace, zajištění videokamery, klimatizace a TV připojení, osvětlení v 1.NP, LED světelný paprsek v obvodu stropu a zapuštěné LED reflektory v celém domě, celý dům je proti podkroví.
Nespočet zásuvek po celém domě.
Dále jsou ve vlastnictví 2 sklepy cca 10 m2 každý.
Parkování v bytě, v prostoru před budovou je zelená plocha osázená lavičkami a fontánou.
Níže fotografie, cena na vyžádání.

PROSÍME REALITNÍ KANCELÁŘE, ABY SE ZDRŽALI VOLÁNÍ.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB